Acest concurs a expirat în data de 2015-04-11. Vezi concursurile active aici.
Ouale lui Gainusa, libere pe strazi!

Concursul intitulat “Ouale lui Gainusa, libere pe strazi“ se desfasoara in fiecare zi, de luni pana vineri, in perioada 6 – 10 aprilie 2015, in intervalul orar 08.00- 19.00. 

In fiecare zi, de luni pana vineri, in perioada 6 – 10 aprilie 2015, in intervalul 08.00 - 19.00, o echipa alcatuita din 10 persoane deghizate in mascote-ou, insotita de reprezentati ai organizatorului, se va plimba pe strazile din Bucuresti. In perioada mai sus mentionata mascotele-ou vor acoperi toate zonele aglomerate din Bucuresti, vor participa la diferite evenimente in derulare in aceasta perioada, vor interactiona cu toate persoanele de pe strada, vor lansa o serie de provocari pentru acestea si vor initia un concurs la care pot participa toate persoanele care intra in contact cu aceste mascote-ou. 

Mecanismul concursului ai carui initiatori sunt mascotele-ou este urmatorul:

  • in fiecare zi, in intervalul mentionat mai sus, mascotele-ou vor face poze cu persoanele cu care intra in contact pe traseul prestabilit pe care acestea se plimba in Bucuresti. Aceste poze sunt incarcate intr-un interval de maxim 6 ore din momentul executiei fiecarei poze, pe platforma online Radio 21. Fiecare poza incarcata va contine #oualeluigainusa si va avea etichetata persoana care apare in poza respectiva. 
  • in fiecare zi, in intervalul mentionat mai sus, toate persoanele care intalnesc pe traseul lor una dintre mascotele-ou Radio21 au posibilitatea sa faca poza cu aceasta, poza pe care ulterior sa o incarce pe pagina de facebook Radio 21. Mentiune: conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca o poza incarcata in galeria de pe pagina de facebook Radio 21 romania sunt urmatoarele: 
    • in poza trebuie sa se regaseasca cel putin o mascota-ou si persoana inscrisa in concurs
    • in poza incarcata pe pagina de facebook, persoana participanta trebuie sa se eticheteze
    • poza trebuie sa contina #oualeluigainusa 

Toate pozele mentionate mai sus sunt grupate in aceeasi galerie foto de pe pagina de facebook Radio 21. 

Marti, 14 aprilie 2015, echipa matinala Radio 21, compusa din Mihai Gainusa, Codrut Keghes, Marina Neagu, Bogdan Ciudoiu si Andrei Lacatus vor selecta cele mai originale, haioase, creative poze si vor supune la vot pentru a stabili poza castigatoare. Numarul pozelor finaliste din care se va selectiona poza castigatoare ramane la latitudinea realizatorilor emisiunii matinale. 

Posesorul pozei declarate castigatoare, in urma votului realizatorilor emisiunii, va beneficia de un weekend in Poiana Brasov, pentru doua persoane. 

Premiul pus in joc pentru concursul “Ouale lui Gainusa, pe strazi“ consta intr-un weekend, pentru 2 persoane - Hotel Rizzo Boutique, Poiana Brasov, 2 nopti, cazare camera dubla, mic dejun inclus, in perioada 15 - 17 mai 2015

Castigatorii premiilor vor intra in posesia acestora in interiorul unui termen de 30 de zile lucratoare.