Acest concurs a expirat în data de 2015-02-07. Vezi concursurile active aici.
Care mancare traditionala ai vrea sa propui pentru a da o idee despre tara ta?

Concursul se va derula de la ora 00.00 din data 10/11/2014 pana la ora 23.59 in data de 06/02/2015 (fusul orar GMT + 1).

Utilizatorii trebuie sa se inregistreze pe pagina de internet http://liveinspire.com prin Facebook sau prin completarea datelor pe un formular disponibil pe Site. In cazul in care Utilizatorul intra in concurs prin intermediul unui Cont pe Facebook, acesta va crea un profil Facebook anterior datei de 10/11/2014 si va face dovada inregistrarii sale anterioare acestei date. Daca Utilizatorul nu prezinta aceasta dovada, va fi exclus din Concurs.

Dupa inregistrare, Utilizatorii trebuie sa acorde un vot pentru a participa la Concurs. Primul vot constituie inregistrarea pentru Extragerea Finala. Fiecare Utilizator este inregistrat o singura data pentru Extragerea Finala. In fiecare zi Utilizatorul poate vota pentru una din cele cinci optiuni disponibile pentru Tara in care este inregistrat. Dupa ce voteaza pentru Tara sa, Utilizatorul poate vota si pentru alte Tari: va putea acorda un singur vot pentru fiecare Tara pe zi.

Se va acorda cate un premiu pentru fiecare Tara aflata in Concurs (Albania, Bosnia si Hertegovina, Croatia, Egipt, Ungaria, Romania, Serbia, Republica Slovaca, Slovenia). Fiecare premiu are o valoare de 2.000 € si consta intr-o excursie pentru doua persoane la “EXPO 2015”, din 27/07/15 pana in 29/07/15.

Fiecare premiu include: 

  • 2 zboruri la economy class cu intoarcere;
  • Bilete pentru doua persoane pentru mijloacele de transport in comun in Milano; 
  • 2 nopti de cazare la un Hotel (camera dubla); 
  • 2 cine pentru doua persoane la un restaurant; 
  • Bilete la Expo pentru doua persoane;

Castigatorul fiecarei Tari isi va alege un partener, care va fi persoana care va beneficia de premiu impreuna cu castigatorul.