Acest concurs a expirat în data de 2015-12-19. Vezi concursurile active aici.
Hyundai Quiz 2015.

Concursul "Hyundai Quiz 2015" va incepe la data de 01.07.2015, ora 12:00 si se va desfasura pana la data de 18.12.2015, ora 23:59.

Pentru a putea sa se inscrie in Concurs, fiecare participant trebuie sa aiba sau sa isi creeze in perioada concursului un cont pe site-ul Facebook.

Fiecare participant trebuie sa urmeze pasii descrisi in continuare:

  1. Sa identifice postarea aferenta quiz-ului, publicata in fiecare zi de miercuri, pe perioada de desfasurare a concursului;
  2. Sa resolve quiz-ul utilizand functia Comment/Comenteaza pana in data limita mentionata in postare;

Un participant poate raspunde o singura data, de pe un singur cont de facebook, pentru fiecare quiz saptamanal.

In fiecare zi de vineri pe perioada de desfasurare a concursului, Organizatorul va selecta participantii care au raspuns corect, iar castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti. Va fi desemnat un singur castigator pentru fiecare quiz publicat.

In cadrul acestui Concurs vor fi acordate premii saptamanale constand in materiale promotionale Hyundai si sesiuni de test drive de doua zile cu unul dintre modelele gamei Hyundai.

In cadrul acestui Concurs, Organizatorul ofera urmatoarele premii:

  • 25 de premii saptamanale, constand in materiale promotionale Hyundai
  • 3 sesiuni de drive test, marele premii ale etapelor, constand in punerea la dispozitie pentru doua zile, a unui autovehicul Hyundai, cu plinul facut, in vederea efectuarii de drive-test. Masina va putea fi utilizata in limita a 1.000 de kilometri, numai pe teritoriul Romaniei, respectand legislatia rutiera aflata in vigoare si conform contractului ce va fi perfectat de catre parti. 

Numele castigatorului validat saptamanal va fi publicat pe pagina de Facebook Hyundai Auto Romania, in cursul fiecarei zile de vineri. La finalul fiecarei etape a campaniei, numele castigatorului marelui premiu, va fi publicat pe pagina de Facebook Hyundai Auto Romania.

Castigatorii premiilor vor fi desemnati dintre utilizatorii care au raspuns corect in cadrul postarilor, la intrebarile saptamanale prin tragere la sorti electronica, dintre toti participantii cu inscrieri valide.

In cadrul extragerii se va desemna un castigator pe saptamana, timp de 25 de saptamani. O data la fiecare doua luni (iulie-august/ septembrie-octombrie/ noiembrie-decembrie), se vor desemna castigatorii marilor premii, prin tragere la sorti electronica, dintre toti participantii cu inscrieri valide, in perioadele mentionate (iulie-august/ septembrie-octombrie/ noiembrie-decembrie), in cadrul campaniei Hyundai Quiz 2015.

Extragerea si rezultatele ei vor fi publicate pe pagina facebook Hyundai Auto Romania in cursul zilei de vineri a fiecarei saptamani, timp de 25 de saptamani, iar extragerea si rezultatele pentru marile premii vor fi publicate dupa incheierea campaniei, pe 31 august/ 2 noiembrie/ 21 decembrie 2015.