Acest concurs a expirat în data de 2014-11-01. Vezi concursurile active aici.
Fa-ti sendvisuri cu crema de branza si castiga un weekend cu familia la Vila Bran!

Campania "Cine face sendvisuri castiga" va incepe in data de 1 Septembrie 2014 ora 00:00:00, ora Romaniei si se va incheia la data de 31 Octombrie 2014 ora 23:59:59, ora Romaniei.

Produsele participante la Campanie sunt:

  • Pachet promotional Delaco Cascaval Desenvis 350 g + Crema de branza 150 g

In cadrul acestei Campanii, Organizatorul ofera ca premii 9 weekend-uri la pensiunea Vila Bran, situata in localitatea Bran, judetul Brasov. Premiul este sub forma de voucher care va fi expediat prin curier la domicililul Castigatorilor si pe baza caruia Castigatorii vor putea beneficia de serviciile oferite de Vila Bran pe parcursul unui weekend, impreuna cu familia. Prin « weekend« se inteleg 2 nopti de cazare in perioada 19-21 Decembrie si 6 mese servite in aceesi perioada (2 x cina, 2 x mic dejun, 2 x pranz) la pensiunea Vila Bran din localitatea Bran, judetul Brasov. Familia va fi compusa din maxim 2 adulti si maxim 3 copii (care nu au implinit 18 ani pana in momentul extragerii). 

Pentru a participa la Campanie, participantii trebuie sa achizitioneze in Perioada Campaniei, cel  putin unul dintre produsele participante la Campanie si sa se inscrie in Campanie.

Inscrierea in Campanie se realizeaza prin trimiterea in perioada Campaniei a pozei unui sendvis in ingredientele caruia sa se regaseasca in mod obligatoriu ambele componentele ale produsului participant la promotie (atat crema de branza cat si cascaval). Inscrierea se poate face prin oricare din urmatoarele 3 metode:

  • trimiterea pozei la adresa fanbranza@delaco.ro, 
  • postarea pozei pe pagina www.facebook.com/fanbranza
  • trimiterea pozei prin intermediul aplicatiei WhatsApp la numarul 0725 BRANZA (0725 272692).

Inainte de a inscrie poza Participantii trebuie sa-i dea sendvisului un nume si sa–l pozeze pe cartonul promotional gasit in pachet. Fiecare persoana inscrisa se va identifica cu nume, prenume, domiciliu si numar de telefon valid. Fara aceste date inscrierea nu se considera valida.

Un anumit sendvis poate fi inscris in Campanie o singura data. Nu se admite aceeasi poza (=acelasi sendvis) cu denumiri diferite.

Participantii care s-au inscris primesc un raspuns pentru confirmarea inscrierii in Campanie, echivalent cu confirmarea faptului ca vor participa la tragerea la sorti. Raspunsul va fi pe email/WhatsApp sau Facebook in functie de mediul ales pentru inscriere.