98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
25
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un week-end cu gasca ta la volanul noii Dacia Logan MCV Stepway!

 admin  2017.11.23  Vacante,Trageri la sorti  351

concurs Virgin Radio

Câștigă un week-end cu gașca ta la volanul noii Dacia Logan MCV Stepway!

La semnalul dat de Bogdan, Shurubel și Ionuț, dă-ne pe Whatsapp la 0734 666 000 numele tău complet, orașul din care ești și răspunsurile tale la întrebările Ce ai face dacă ai avea noua Dacia Logan MCV Stepway în drive-test pentru un week-end întreg și cu cine și unde ai pleca?

Este timpul să scrii și tu propria poveste Dacia, în noul Logan MCV Stepway, pe care ți-l punem la dispoziție, cu plinul făcut, pentru un week-end întreg.

E o mașină spațioasă, poți lua și gașca sau familia cu tine pentru o aventură de un week-end!


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Virgin Radio castiga premiiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.