105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11656
concursuri
expirate
65
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un voucher valoric de 700, 500 sau 200 de euro sau alte premii!

 admin  2014.09.14  Diverse,Vouchere,Trageri la sorti  1555

concurs Femibion

Concursul „FEMIBION are grija de tine si de bebelusul tau!” se va desfasura la nivel national, in perioada 1 septembrie 2014 – 30 noiembrie 2014.

La Concurs participa produsele marca BION 3, dupa cum urmeaza:

  • Femibion – sarcina sanatoasa 1 – supliment alimentar
  • Femibion – sarcina sanatoasa 2 – supliment alimentar

Produsele participante la Concurs nu vor fi marcate cu eticheta promotionala.

In cadrul prezentului Concurs cu premii se vor acorda prin tragere la sorti, 13 premii, dupa cum urmeaza:

  • Premiul I: 1 BUC - Voucher valoric de 700 EURO – Magazinul online “Universul Tau“ – castigatorii ii vor alege din oferta pusa la dispozitie de magazine orice produs
  • Premiul II: 1 BUC - Voucher valoric de 500 EURO – Magazinul online “Universul Tau“ – castigatorii ii vor alege din oferta pusa la dispozitie de magazine orice produs
  • Premiul III: 1 BUC - Voucher valoric de 200 EURO – Magazinul online “Universul Tau“ – castigatorii ii vor alege din oferta pusa la dispozitie de magazine orice produs
  • Premiul IV: 10 BUC - Pachete cadou pentru nou-nascuti si bebelusi de la Magazinul online “Universul Tau“

Premiile I, II si III precum si premiile IV vor fi acordate pana la finalul lunii Ianuarie 2015, de comun acord intre castigator si Magazinul online, iar produsele achizitionate vor fi stabilite de catre castigatori impreuna cu Magazinul online “Universul Tau“, aprobarea organizatorului campaniei fiind necesara inainte de livrarea efectiva a premiului.

In cadrul Concursului cu premii se va organiza o tragere la sorti, in cadrul careia sunt desemnati castigatorii celor 13 premii oferite de Organizator participantilor inscrisi pe pagina concursului. Desemnarea castigatorilor premiilor Concursului cu premii se va face pe baza unui algoritm electronic, cu ajutorul unui program informatic specializat.

Pentru a participa la loteria organizata in cadrul acestui Concurs cu premii, consumatorii trebuie sa achizitioneze cel putin 3 produse participante FEMIBION, sa pastreze bonul fiscal al achizitiei si sa il inscrie in concurs, in perioada 01 septembrie 2014, ora 00:00 si 30 noiembrie 2014, ora 23.59 (inclusiv), pe pagina web a promotiei: promotie-merckch.ro. Data bonului fiscal trebuie sa fie in perioada promotiei. Fiecare bon fiscal poate fi inscris in concurs o singura data. In cazul in care achizitia celor 3 cutii se face pe mai multe bonuri, vor fi inscris toate bonurile folosind formularul de inscriere de pe site.


PARTICIPA LA CONCURS

pachet cadou pachet cadou pentru nou-nascuti si bebelusi concurs Femibion voucher valoric concursuri onlineNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.