Acest concurs a expirat în data de 2014-06-21. Vezi concursurile active aici.
Castiga un voucher turistic pentru o tabara de limba engleza de la Oxford

Promotia “Copilul tau poate pleca intr-o tabara de limba engleza la Oxford!” este valabila in perioada 16.06.2014 – 20.06.2014, inclusiv.

Pentru a participa la Promotie, cumparatorul trebuie sa achizitioneze cel putin un produs de pe www.altex.ro in perioada promotiei.

Prin tragere la sorti, un client care a cumparat in perioada promotiei orice produs de pe www.altex.ro  poate castiga un voucher turistic in valoare de 2.400 euro, pentru orice destinatie externa Romaniei. Voucherul sa se poata folosi insa pe orice destinatie externa, in perioada 1  iulie – 31 august 2014. Fiecare client care are o comanda valida in perioada promotiei va primi cate o sansa in tragerea la sorti pentru fiecare comanda. 

Voucherul - premiu poate fi utilizat pentru tabara de limba engleza de la Oxford, ce se va desfasura in perioada 29 Iulie -12 August 2014, in campusul Universitatii Brookes – Hartcourt Hill. Castigarea voucherului nu garanteaza disponibilitatea locului liber in cadrul taberei.

Tabara recomandata se adreseaza tinerilor cu varsta cuprinsa intre 12 si 17 ani si imbina in mod armonios cursurile de limba engleza si activitatile educative cu excursii la Londra, Salisbury si Stratford upon Avon, orasul nativ al lui William Shakespeare. In plus, tabara include si vizite la Gradinile Woodstock si Palatul Blenheim (fosta resedinta a familiei Churchill), dar si la celebrul Ansamblul Stonehenge.

In data de 24.06.2014 va avea loc desemnarea castigatorului si a doua rezerve.