Acest concurs a expirat în data de 2016-02-01. Vezi concursurile active aici.
Protectie completa a gatului cu Septogal Lactoferina si Septusin.

Concursul ”Protectie completa a gatului cu Septogal Lactoferina si Septusin” este organizat pe teritoriul Romaniei, in perioada 01.12.2015, ora 08:00 – 31.01.2016, ora 23:59 inclusiv.

Participa la campanie orice persoana fizica care achizitioneaza Pachetul promotional format din Septogal Lactoferina si Septusin din farmaciile Ropharma precum si din magazinul online ropharma-healthcare.ro. Participantii vor face parte dintr-o singura baza de date si vor avea aceleasi sanse de castig.

Pacientul care achizitioneaza pachetul din farmacie trebuie sa trimita Numarul si Data bonului fiscal impreuna cu numele si prenumele sau printr-un SMS la numarul de telefon 0723.300.222 (numar cu tarif normal), pus la dispozitie de catre organizator sau printr-un e-mail catre septogalconcurs@ropharma-healthcare.ro. Informatiile pentru contactarea organizatorului vor fi puse la dispozitie in farmacii sub forma unor materiale publicitare specifice campaniei. Furnizarea datelor de contact sunt esentiale pentru contactarea ulterioara in vederea intrarii in posesia premiilor. De asemenea, bonul fiscal trebuie pastrat pana la finalul campaniei pentru confirmare.

Inscrierea in concursul online se face in mod automat prin achizitionarea Pachetului Promotional format dintr-o cutie Septogal + Lactoferina si o cutie de Septusin de pe site-ul ropharma-healthcare.ro/oferte-speciale. 

Pentru ca inscrierea sa fie valabila in vederea participarii la concurs este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

  • participantul trebuie sa isi creeze cont sau sa se logheze pe www.ropharama-healthcare.ro (in cazul in care are deja cont de utilizator);
  • participantul trebuie sa adauge Pachetul Promotional in cos si sa finalizeze comanda;

Premiile oferite de organizator in cadrul acestei Campanii sunt urmatoarele: 

Extragerile saptamanale se vor face in fiecare zi de luni, castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti electronica, iar premiile vor fi distribuite dupa cum urmeaza: 

  • in data de 08.12.2015 se va organiza tragerea la sorti pentru acordarea a 2 Vouchere eMAG de 450 lei fiecare;
  • in data de 22.12.2015 se va organiza tragerea la sorti pentru acordarea a 2 Vouchere eMAG de 450 lei fiecare;
  • in data de 05.01.2016 se va organiza tragerea la sorti pentru acordarea a 2 Vouchere eMAG de 450 lei fiecare;
  • in data de 19.01.2016 se va organiza tragerea pentru acordarea a 2 Vouchere eMAG de 450 lei fiecare;
  • in data de 04.02.2016 se va organiza tragerea la sorti pentru acordarea premiului cel mare, respectiv a unui Voucher turistic in valoare de 4.500 lei;

Validarea castigatorilor se va face prin confirmarea livrarii Pachetului Promotional catre utilizatorii care au facut comenzi si se numara printre castigatori. Validarea castigatorilor care au cumparat pachetul promotional din farmacii se va face pe baza bonului fiscal.