Acest concurs a expirat în data de 2015-12-05. Vezi concursurile active aici.
Europa FM si Inedit iti sar in ajutor cu un platou cu bunatati de post din soia.

Campania intitulata ”Europa FM si Inedit iti sar in ajutor cu un platou cu bunatati de post din soia” se desfasoara in perioada 30 noiembrie – 04 decembrie 2015, prin intermediul postului de radio Europa FM, in cadrul emisiunii Europa Express, de luni pana vineri, în intervalul orar 10:00 – 11:00 AM, cate un concurs pe zi.

Pentru a putea participa la concurs, ascultatorii Europa FM trebuie:

  • sa asculte in fiecare zi de luni pana vineri in perioada 30 noiembrie – 04 decembrie 2015, in intervalul orar 10.00 – 11.00 a.m programul Europa Expres cu Ciprian Dinu pentru a afla indiciul concursului intitulat ”Europa FM si Inedit iti sar in ajutor cu un platou cu bunatati de post din soia”. Indiciile vor fi produsele star din gama Inedit (Tofu in saramura, lapte de soia, Pate Helvet, Crenwursti din soia, etc).
  • sa retina indiciul si sa trimita un SMS la numarul 1721 (SMS cu tarif normal, valabil in retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange si Telekom) cu indiciul urmat de nume si prenume si orasul in maximum 10 minute de la ora anuntarii concursului. Sunt inscrisi in concurs doar participantii care au trimis sms-uri valide ce au fost receptionate de catre Europa FM.
  • dupa expirararea celor 10 minute, prin tragere la sorti realizata prin intermediul unui soft specializat, zilnic, din cei inscrisi pana la momentul anuntarii concursurilor se va alege un SMS castigator si, ulterior se va apela. Participantul extras trebuie sa raspunda apelului EuropaFM si sa spuna in direct indiciul. Zilnic,
  • participantii au sansa sa castige in fiecare zi cate un premiu constand intr-un voucher pentru produse electrocasnice + un cos cu bunatati de post din soia oferit Inedit.

Se vor acorda 5 premii. Un premiu consta intr-un voucher pentru produse electrocasnice + un cos cu bunatati oferit Inedit.

Vocherul pentru produse electrocasnice este in valoare de 200 de lei si se va putea folosi in reteaua de magazine eMAG si este limitat doar la achizitia electrocasnicelor mici pentru bacatarie, din categoriile mentionate mai jos:  Mixere, tocatoare & roboti,  Preparat Bauturi & Cafea,  Preparat paine,  Gratar, Multicooker & Steamer,  Utile in bucatarie,  Curatenie bucatarie.

Cosul cu bunatati de post din soia este in valoare de 55 lei (valoare cu TVA inclus).

Castigatorii vor fi contactati de catre un reprezentant Europa FM, in termen de maxim 5 zile lucratoare de la castigarea premiilor, pentru a primi toate detaliile necesare validarii premiilor, mai exact adresa de livrare a premiului.