Acest concurs a expirat în data de 2016-12-01. Vezi concursurile active aici.
Castiga o escapada in hotelurile Accor.

Atunci când mergem în vacanță, unul dintre principalele aspecte pe care le planificăm cu mare atenție este întotdeauna cazarea. Și fiecare dintre noi are propria listă cu dorințe când vine vorba de locul de cazare, ca de exemplu hotelul să aibă o locație bună, o notă mare pe TripAdvisor sau să fie aproape de aeroport, ori de obiectivul turistic preferat. Ne gândeam să împărțim cu voi câteva dintre aspectele pe care noi le luăm în considerare atunci când ne alegem următorul hotel de vacanță, inspirate de hotelurile Accor.

Localizat lângă cele mai importante obiective turistice: Într-un city break în orice oraș, primul lucru ne uităm pe hartă și marcăm cele mai simbolice clădiri și monumente ale metropolei. Și cât de grozav ar fi să avem din hotel priveliște spre Turnul Eiffel, Colosseum, Turnul Londrei sau poate Poarta Brandenburg? Dacă vizitezi Bucureștiul, ai ocazia să te cazezi la hotelul Ibis Palatul Parlamentului, care are vedere spre clădirea somptuoasă după care a fost denumit.

Aproape de centrul orașului: Recunoaștem, ne place să stăm aproape de centrul orașului pe care îl vizităm. Astfel, nu pierdem timp prețios și bani pe mijloacele de transport și suntem la un pas de cele mai importante locuri din oraș și cele mai șic restaurante. Hotel Novotel îmbină perfect arhitectura clasică și designul modern, fiind construit pe locul primului Teatru Național din București, aproape de toată acțiunea din centrul vechi al capitalei.

Cu o priveliște de vis: Nimic nu se compară cu momentul în care te trezești dimineața, deschizi larg fereastra și ai cea mai frumoasă panoramă. Fie că te trezești cu o vedere de poveste asupra mării – ca la hotelul Ibis Constanța situat la malul Mării Negre – asupra munților semeți din zonă sau o panoramă a centrului orașelor cu turle, priveliștea de la hotel cu siguranță este un aspect la care ne uităm.

Situat în partea istorică a orașului: Cu toții știm că Sibiul este un oraș medieval de excepție, din care s-au păstrat turnuri le vechi și zidurile fostei cetăți. Ibis Sibiu este unul dintre hotelurile pe care ne bazăm când ajungem în Sibiu, pentru că este aproape de cele mai fascinante obiective turistice istorice ale acestui oraș medieval.

Cu o tematică specială: Acum sunt în tendințe hotelurile cu personalitate și au devenit atracții turistice în sine. În lume, ai de ales între hoteluri sub formă de avion, sub formă de capsule, hoteluri în copac, pe apă (sau chiar sub) și hoteluri cu design-uri pe care nici nu ți le poți imagina. În București, avem Hotel Mercure, care are un concept creionat în jurul operelor de referință ale compozitorului român George Enescu. 

Oferă un mic dejun bun și sănătos: Dimineața, când ne trezim în locația noastră de vacanță, abia așteptăm să degustăm deliciile specifice zonei. Deja parcă mirosim cafeaua și produsele de patiserie proaspete, omleta și gustările care să ne dea energie pentru întreaga zi. Ibis Gara de Nord este unul dintre hotelurile la care am gustat cel mai bun mic dejun, mai ales că oferă produse din mere proaspăt culese.

Aflat în mijlocul distracției: În concediu vrei să te distrezi, doar de asta ai ales să-ți iei câteva zile pentru un city break în care să te delectezi. Barurile, cluburile și restaurantele aflate foarte aproape sunt un criteriu important pentru un călător urban, în căutare de cele mai savuroase delicii și de cele mai distractive party-uri. La Hotel Pullman, ai parte de momente minunate în cadrul barului Arpege, și dish-uri delicioase preparate în restaurantul Barbizon.

Ce poți câștiga dacă participi la concurs

Acum, participă la concursul nostru și ai ocazia să câștigi o escapadă la unul dintre hotelurile Accor. Premiile noastre sunt:

  1. Un voucher pentru două persoane, cu două nopți de cazare în weekend la hotelul Pullman București World Trade Center, în camera Superior, cu mic dejun inclus.
  2. Un voucher pentru două persoane pentru o noapte de cazare în cameră dublă în weekend la hotel Mercure București City Center, cu mic dejun inclus și parcare gratuită.
  3. Un voucher pentru două persoane, cu o noapte de cazare și mic dejun, la hotel Novotel București City Center.
  4. Un voucher pentru două persoane, cu două nopți de cazare în weekend, la orice hotel Ibis din România (Ibis București Palatul Parlamentului, Ibis București Gara de Nord, Ibis Sibiu sau Ibis Constanța)

Cum te înscrii în concurs

Pentru a câștiga unul dintre city break-urile oferite de AccorHotels România, tot ce trebuie să faci este:

  1. Să dai like paginii de Facebook AccorHotels România;
  2. Să ne lași un comentariu la articolul de concurs (nu pe pagina de Facebook) cu un link spre hotelul Accor din România în care ai vrea să petreci o vacanță de pe site-ul AccorHotels.ro (nu alte site-uri);

Doar comentariile care includ link-uri corecte spre hotelurile Accor din România și care au dat like paginii de Facebook AccorHotels.ro vor fi participante în concurs.