77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11578
concursuri
expirate
17
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un voucher pentru curs de fotografie sau echipament foto profesional, in valoare neta de 2.200 de lei!

 admin  2015.07.27  Vouchere,Concursuri cu jurizare  1139

concurs ING

Campania promotionala "Concurs de Fotografie" se desfasoara  in perioada 05 mai – 31 august 2015.

Tema concursului este “Orange Code”.

Inscrierea fotografiilor:

  • Fiecare utilizator poate inscrie in cele 3 categorii de mai jos un total de maxim 5 fotografii:
    1. Iti asumi o responsabilitate si o duci pana la capat
    2. Ii ajuti pe ceilalti sa reuseasca
    3. Esti intotdeauna cu un pas inainte

Pentru a fi eligibila, fiecare fotografie trebuie sa surprinda in mod obligatoriu comportamentul Orange Code din categoria in care este incarcata pe site. Fotografiile inscrise trebuie sa fie originale, realizate de concurenti. Fiecare fotografie inscrisa in concurs trebuie aprobata de catre organizatori inainte ca aceasta sa fie afisata in galeria concursului. Aprobarea fotografiilor inscrise poate dura pana la 24 de ore din momentul incarcarii acestora. Din momentul aprobarii, utilizatorul nu va mai putea sterge poza inscrisa, fara un motiv intemeiat.

Premiile acordate: Autorul celei mai apreciate fotografii pentru fiecare categorie din concurs va fi premiat cu un voucher pentru curs de fotografie sau echipament foto profesional, in valoare neta de 2.200 de lei.

Castigatorii vor fi anuntati in 10 zile de la data finalizarii concursului. Fotografia castigatoare pentru fiecare categorie va fi aleasa de catre juriu, dintre imaginile participante la concurs, aprobate si vizibile pe pagina concursului.

Jurizarea va fi facuta de catre echipa ING si un fotograf profesionist. Decizia alegerii fotografiei castigatoare pe baza juriului va fi definitiva si irevocabila.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs de fotografie Orange Code concursuri online concurs foto concurs ING tema concursului curs de fotografie echipament foto