Vouchere • Concursuri cu jurizare

Concurs: Castiga un voucher pentru curs de fotografie sau echipament foto profesional, in valoare neta de 2.200 de lei!

Adăugat de concursoman în data de 2015.07.27 • 1163 vizualizări

concurs ING

Tema concursului este: “Orange Code”.

Campania promotionala "Concurs de Fotografie" se desfasoara  in perioada 05 mai – 31 august 2015.

Tema concursului este “Orange Code”.

Inscrierea fotografiilor:

  • Fiecare utilizator poate inscrie in cele 3 categorii de mai jos un total de maxim 5 fotografii:
    1. Iti asumi o responsabilitate si o duci pana la capat
    2. Ii ajuti pe ceilalti sa reuseasca
    3. Esti intotdeauna cu un pas inainte

Pentru a fi eligibila, fiecare fotografie trebuie sa surprinda in mod obligatoriu comportamentul Orange Code din categoria in care este incarcata pe site. Fotografiile inscrise trebuie sa fie originale, realizate de concurenti. Fiecare fotografie inscrisa in concurs trebuie aprobata de catre organizatori inainte ca aceasta sa fie afisata in galeria concursului. Aprobarea fotografiilor inscrise poate dura pana la 24 de ore din momentul incarcarii acestora. Din momentul aprobarii, utilizatorul nu va mai putea sterge poza inscrisa, fara un motiv intemeiat.

Premiile acordate: Autorul celei mai apreciate fotografii pentru fiecare categorie din concurs va fi premiat cu un voucher pentru curs de fotografie sau echipament foto profesional, in valoare neta de 2.200 de lei.

Castigatorii vor fi anuntati in 10 zile de la data finalizarii concursului. Fotografia castigatoare pentru fiecare categorie va fi aleasa de catre juriu, dintre imaginile participante la concurs, aprobate si vizibile pe pagina concursului.

Jurizarea va fi facuta de catre echipa ING si un fotograf profesionist. Decizia alegerii fotografiei castigatoare pe baza juriului va fi definitiva si irevocabila.

(P): Câștigă un smartphone Samsung Galaxy S9!


PARTICIPA LA CONCURS