Acest concurs a expirat în data de 2016-06-27. Vezi concursurile active aici.
Cu ocazia Campionatului European de Fotbal, Selgros te trimite la Wimbledon!

Loteria publicitara "Cu ocazia Campionatului European de Fotbal, Selgros te trimite la Wimbledon!" se desfasoara in perioada 29.05.2016 - 26.06.2016, mai exact in zilele de vineri, sambata si duminica din aceasta perioada, in magazinele Selgros.

La aceasta loterie publicitara pot participa toti clientii Selgros, care in perioada campaniei cumpara din magazinele participante produse alimentare si/sau nealimentare (cu exceptia facturilor emise la Tabac Shop si a valorii aferente cumpararilor de cartele telefonice) in valoare de cel putin 250 lei (valoarea include TVA) pe o singura factura. Se primeste multiplu de taloane pentru fiecare 250 de lei din valoarea de achizitie. Fiecare client va putea participa prin depunerea, in urnele special amenajate dupa casele de marcat, a unui talon de participare completat corect si complet. Pe fiecare talon, participantul va trebui sa completeze cu majuscule, in mod lizibil, datele si informatiile solicitate pe talon, dupa care va introduce talonul in urna special amenajata la iesirea din magazin, pana in data de 25.06.2016, inclusiv.

Persoanele declarate castigatoare vor putea intra in posesia unui premiu constand intr-un voucher pentru 3 persoane care include urmatoarele servicii: 2 nopti cazare pentru 3 persoane la London Mariott Hotel Regent Park 4 stele in perioada 8 - 10 iulie, bilete de avion Bucuresti - Londra si returi si trei bilete la Wimbledon Ladies Final, in data de 09 iulie 2016, la Londra.

In data de 30.06.2016, ora 10:00, in magazinul organizatorului din Brasov se va contitui o comisie care va proceda la extragerea publica a talonului castigator rezultat din taloanele depuse de participanti pentru cele 19 magazine ale organizatorului.