105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11656
concursuri
expirate
68
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un voucher nazdravan la Smuff si 5 premii exclusiviste a cate 10 produse Tic Tac Popcorn!

 admin  2015.04.04  Diverse,Vouchere,Trageri la sorti,Alimente  1863

concurs Tic Tac

Campania se va derula in perioada 3 aprilie 2015, ora 16:00:01 - 15 aprilie 2015, ora 16:59:59 inclusiv, ora Romaniei.

Pentru a participa la campanie si pentru a se inscriere valabil in campanie, participantii trebuie sa respecte urmatorul mecanism:

  • sa detina un cont (profil personal) in reteaua de socializare Facebook (creat cu cel putin 30 de zile calendaristice inainte de data inceperii Campaniei);
  • sa acceseze in perioada campaniei aplicatia Easter Fresh Cards disponibila pe pagina de facebook Tic Tac Romania;
  • sa creeze o felicitare, selectand o urare, un personaj si un fundal pentru felicitare, dintre cele disponibile in aplicatie si sa apese butonul "Salveaza Felicitarea";
  • sa completeze formularul de inscriere in campanie cu urmatoarele date: numele si prenumele, adresa de e-mail, numarul de telefon mobil, sa bifeze/confirme ca isi exprima acordul in privinta si ca a luat cunostinta de termenii regulamentului oficial, iar apoi  sa bifeze/confirme ca isi exprima consimtamantul (sau nu) de a fi contactat pentru comunica ri comerciale;
  • dupa completarea informatiilor solicitate, in urma apasarii butonului "lnscrie-te", participantul va primi un mesaj ce va confirma inscrierea in campanie .

In cadrul campaniei organizatorul va acorda prin tragere la sorti urmatoarele premii:

  • Premiu mic - 5 x 10 cutii de Tic Tac T100 (49 g)
  • Premiu mare - 1 x Voucher Smuff

Premiile se vor acorda prin tragere la sorti, ce va avea loc in data de 17 aprilie 2015, prin luarea in considerare a tuturor inscrierilor valabile in campanie din perioada campaniei.


PARTICIPA LA CONCURS

Tic Tac Fresh Cards concurs Tic Tac concurs Paste concurs Facebook concursuri online voucher Smuff Tic Tac PopcornNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.