Acest concurs a expirat în data de 2015-05-01. Vezi concursurile active aici.
Te gandesti la vacanta?

Campania se desfasoara in perioada 1 aprilie 2015, ora 17:00:00 - 30 aprilie 2015, ora 23:59:59, pe intreg teritoriul Romaniei.

Poate participa la Campanie, orice persoana interesata, care indeplineste conditiile prezentului regulament si plaseaza o comanda de minim 300 lei (TVA inclus) in perioada Campaniei, pe www.rombizshop.ro. Pentru fiecare comanda plasata a carei suma este multiplu de 300 lei (TVA inclus), clientii vor primi o sansa la tragerea la sorti, in limita a maxim 5 (cinci) sanse per client.

In cazul in care un client plaseaza doua, sau mai multe comenzi care separat nu depasesc suma de 300 lei (TVA inclus), dar cumulat depasesc aceasta suma, nu va fi inscris in concurs. Nu participa la Campanie comenzile inregistrate si anulate, intrucat conditia de participare la Campanie consta in achizitia respectivelor produse participante. Castigatorul premiului Campaniei nu poate returna produsul/produsele in baza serviciului „14 zile drept de retur”.

Premiul consta in:

  • un voucher turistic in valoare de 550 euro (TVA inclus).

Voucherul este valabil pana la data de 31.12.2015 si poate fi folosit pentru achizitia unui pachet turistic in tara, sau in strainatate de la agentia de turism Perfect Tour. In cazul in care pachetul turistic ales de client are o valoare mai mica de 550 euro, acesta nu va avea dreptul sa solicite diferenta in bani sau sub alta forma. Clientul poate alege un pachet turistic care sa depaseasca valoarea de 550 de euro, dar va trebui sa achite diferenta.

Castigatorul va fi desemnat in termen de 5 zile de la incheierea Campaniei, prin tragere la sorti. Va fi extras un ID de comanda care va fi desemnat castigator si trei ID-uri de comanda care vor fi desemnate rezerve. Intra in tragerea la sorti toti participantii care intrunesc conditiile de participare conform prezentului regulament.