108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
29
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un voucher in valoare de 400 de lei!

 admin  2014.11.25  Vouchere,Trageri la sorti  1007

concurs Catalin Botezatu

Concursul se va desfasura in perioada 18 noiembrie – 30 noiembrie 2014,

Utilizatorii se pot inscrie in concurs in perioada 18 noiembrie – 30 noiembrie, astfel:

  • intra pe pagina Catalin Botezatu Official Store de pe Facebook
  • devin fani ai paginii de mai sus
  • completeaza formularul concursului
  • tragerea la sorti se va face prin sistemul pus la dispozitie pe random.org.

Daca devii doar fan pe contul de Facebook, nu inseamna ca te-ai si inscris in concurs, fiind necesara si completarea formularului din sectiunea “Concurs” a paginii „Catalin Botezatu Official Store”.

Se va acorda drept premiu un voucher in valoare de 400 de lei. Voucher-ul poate fi folosit la achizitionarea de haine, lenjerii si accesorii de pe site-ul CBstore, la alegerea castigatorului.

Castigatorul va fi desemnat in urma tragerii la sorti, care se va face prin sistemul pus la dispozitie pe random.org. Se extrag 3 nume dintr-o lista de rezerva. Daca primul ales castigator nu raspunde in termen de 48 ore, atunci se va trece la contactarea rezervelor, in ordinea in care au fost extrase numele lor.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Catalin Botezatu Catalin Botezatu Black Friday 2014Nu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.