105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11656
concursuri
expirate
66
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs de fotografie: Castiga un voucher in valoare de 200 lei!

 admin  2014.06.15  Vouchere,Concursuri cu jurizare  1171

Concurs de fotografie

Luna iunie este luna copilului, moment in care retraim bucuria, zambetul si joaca celor mici. Te invitam sa incarci in aplicatie o fotografie care surprinde cel mai bine inocenta de pe chipul unui copil. Fotograful Petrisor Iordan va alege imaginea castigatoare la inceputul lunii iulie.

Concursul „Concurs de fotografie Yellow Store” se desfasoara in perioada 05 – 30 iunie 2014, cu tema Copilaria.

Obiectul concursului il reprezinta incarcarea unei fotografii format peisaj (landscape) in galeria aplicatiei „Concurs de fotografie” pentru a intra la tragerea la sorti. Pentru a fi luate in considerare, imaginile trebuie inscrise pana la 30 iunie 2014, ora 23.59. Orice imagine inscrisa dupa termenul acesta nu va participa la extragerea premiului. 

Un participant poate inscrie o singura imagine atata timp cat acestea respecta tema concursului: Copilaria! Orice abatere de la aceasta regula poate duce la excluderea din concurs si anularea oricaror premii. Premiul campaniei consta intr-un voucher Yellow Store in valoare totala de 200 lei

Castigatorul va fi ales in data de 7 iulie 2014, de catre fotograful Petrisor Iordan.


PARTICIPA LA CONCURS

Concurs de fotografie Fotograful Petrisor Iordan concurs yellowstore tema Copilaria concursuriNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.