Acest concurs a expirat în data de 2014-09-01. Vezi concursurile active aici.
Castiga un voucher in valoare de 1.000 euro

Perioada desfasurarii promotiei este: 28.05.2014 – 31.08.2014.

In vederea participarii la promotia „10 ani cu cardul EuroLine”, trebuie indeplinite cumulativ urmatoarele conditii: 

  • Participantii trebuie sa fie persoane fizice, detinatori de carduri EuroLine/EuroLine American Express, EuroLine Style emise de catre ERB Retail Services IFN S.A., respectiv care au semnat Contractul de Credit pentru emiterea unui card de credit EuroLine/EuroLine American Express/EuroLine Style si persoanele fizice care solicita si li se emite un card de credit Euroline prin intermediul paginei www.carduleuroline.ro.
  • Detinatorii de carduri de credit EuroLine trebuie sa efectueze in perioada 01.06.2014 – 31.08.2014 prin intermediul cardului EuroLine, cel putin o tranzactie reprezentand achizitioarea unui produs de la comerciantii acceptanti ai cardului (cumparaturi cu plata integrala, cumparaturi in rate fara dobanda, cumparaturi in rate usoare), tranzactie finantata prin intermediul cardului de credit EuroLine/EuroLine American Express/EuroLine Style, in perioada promotiei. 
  • Solicitantii de carduri EuroLine trebuie sa aplice pe www.carduleuroline.ro completand datele din pagina www.carduleuroline.ro/aplica-acum in perioada 28.05.2014 - 31.08.201 si sa li se emita un card in perioada promotie.

Inscrierea in promotie: 

Vor participa la promotie, respectiv vor fi inscrisi automat la tragerea la sorti detinatorii cardurilor EuroLine/EuroLine American Express/EuroLine Style care indeplinesc conditiile de mai sus. Fiecare detinator de card EuroLine/EuroLine American Express/EuroLine Style, participant la promotia „10 ani cu cardul EuroLine”, va fi inscris la tragerea la sorti cu un numar de participari egal cu numarul tranzactiilor efectuate, respectiv pentru o data cu emiterea cardului EuroLine pentru clientii inscrisi. 

Procedura tragerilor la sorti: 

Tragrea la sorti va avea loc in termen de 10 zile lucratoare de la finalizarea campaniei, in data de 10.09.2014

Premiile promotiei „10 ani cu cardul EuroLine” sunt in numar de 3 si constau intr-un voucher in valoare de 1.000 euro (echivalentul in lei) fiecare. Voucherele acordate vor putea fi utilizate pentru achizitii ulterioare de produse exclusiv din reteaua de magazine Altex/MediaGalaxy pana cel tarziu la data de 31.12.2014. Voucherul nu este transformabil in bani, nu este transmisibil (este nominal) si se poate folosi o singura data.