105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11656
concursuri
expirate
68
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un voucher in valoare de 1.000 lei pentru achizitionarea de echipament Nikon!

 admin  2015.07.02  Vouchere,Trageri la sorti  1057

concurs Nikon

Se cauta fotografia lunii pentru luna iulie cu tema Portret de fotograf.

Pana pe 16 iulie 2015 (inclusiv) veti putea inscrie o imagine in tema propusa pe pagina concursului, urmand ca pana pe 31 iulie 2015 sa puteti exprima voturile pentru fotografiile preferate. Pentru aceasta editie a concursului Se cauta fotografia lunii, premiul lunar consta intr-un voucher in valoare de 1.000 lei pentru achizitionarea de echipament Nikon de la partenerii oficiali.

Pe langa premiul lunar, juriul format din Mircea Bezergheanu si Dragos Stoica va desemna fotografia lunii iulie ce va aparea in Calendarul Nikon 2016.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Nikon echipament Nikon concurs foto concursuri online castiga premii Portret de fotograf Calendarul Nikon 2016 Mircea Bezergheanu Dragos StoicaNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.