108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
37
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un voucher eMAG in valoare de 300 lei si un produs Savex!

 admin  2016.02.10  Diverse,Vouchere,Trageri la sorti  1581

concurs Savex

Concursul se va desfasura in perioada 08.02.2016, ora 13:00 – 12.02.2016, ora 23:59 inclusiv.

Pentru a participa la concurs participantii trebuie sa acceseze pagina de Facebook Savex Romania.

Mecanismul concret al concursului presupune ca acestia sa lase un comentariu la postarea de concurs, in care sa ghiceasca drumul catre sticla Savex in imaginea prezentata.

Toti participantii care au adaugat un comentariu corect pe perioada concursului la postarea de concurs de pe pagina Savex Romania intra in tragerea la sorti pentru premiul oferit o singura data, indiferent de numarul de comentarii postate.

In cadrul prezentului concurs se va acorda un singur premiu: 

  • un produs Savex de 2,6 L si un voucher eMAG in valoare de 300 lei (TVA inclus)

In data de 15.02.2016, ora 14:00:00 se va efectua tragerea la sorti pe baza unui algoritm electronic de pe site-ul random.org si se va extrage 1 castigator si 3 rezerve dintre toti participantii unici care au adaugat un comentariu corect la postarea de concurs.

Castigatorul premiului va fi anuntat pe pagina de Facebook Savex Romania.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Savex castiga premii voucher eMAG produs SavexNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.