Acest concurs a expirat în data de 2015-12-21. Vezi concursurile active aici.
Bob iti echipeaza bucataria cu o stare de bine.

Campania va incepe in data de 01 noiembrie 2015 ora 00:00, ora Romaniei si se va incheia la data de 20 decembrie 2015 ora 23:59, ora Romaniei.

Produsele participante la promotie sunt toate produsele marca Inedit, ale caror ambalaje au insemne promotionale (cod unic de participare la promotie de 6 caractere alfanumerice aflat inscris in interiorul abtibildului atasat pe ambalajul produselor participante). Produsele Inedit care nu contin codul promotional, format din 6 caractere alfanumerice, nu participa in promotie.

Pentru a intra in campanie, participantii trebuie sa achizitioneze cel putin un produs participant mentionat mai sus si sa trimita codul tiparit in interiorul abtibildului atasat pe ambalajul produselor participante sau un cod extra in perioada 01 noiembrie 2015 ora 00:00, ora Romaniei si 20 decembrie 2015 ora 23:59, ora Romaniei prin:

  • mesaj SMS la numarul 1869 - mesajul SMS este taxat la tariful normal al retelei de telefonie mobila folosita (Vodafone, Telekom sau Orange), sau
  • accesarea website-ului www.ineditfood.ro, pagina dedicata promotiei, “Bob iti echipeaza bucataria cu o stare de bine!” sectiunea „Despre campanie”. Pentru a putea inscrie un cod, utilizatorii trebuie sa fie autentificati pe website, iar pentru asta trebuie sa isi creeze un cont prin completarea unui formular. Dupa completarea formularului de inscriere, Participantii trebuie sa apese butonul „Trimite”. Ulterior, pot tasta codul promotional in campul denumit “Inscrie codul” si sa apese butonul „Trimite”.

Fie ca va trimite codul promotional prin SMS, fie ca il va trimite prin accesarea website-ului www.ineditfood.ro, participantul trebuie sa pastreze abtibildul ce contine codul unic inscris in campanie si bonul fiscal care atesta achizitionarea unui produs participant in perioada campaniei, in original, pentru a le putea trimite catre organizator in cazul in care participantul va fi declarat castigator. 

In cadrul acestei campanii, organizatorul ofera in total 51 premii:

  • a) Premii zilnice constand in suma de 300 RON fiecare -- se acorda un premiu constand intr-un voucher eMag in valoare de 300 RON, in fiecare zi de campanie, prin tragere la sorti, limitat la subcategoria Electrocasnice de bucatarie. In total se vor acorda 50 de premii zilnice. 
  • b) Premiul final constand in suma de 12.000 RON - se acorda un premiu constand intr-un voucher eMag in valoare de 12.000 RON, dupa incheierea campaniei, prin tragere la sorti, limitat la categoria Electrocasnice & Climatizare si subcategoria Electrocasnice de bucatarie. 

Extragerile se vor face in fiecare zi de Luni pentru toata saptamana anterioara dintre codurile inscrise in acea saptamana. In total vor fi extrase 7 premii. Dupa incheierea campaniei, in data de 21.12.2015, va avea loc tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorului premiului constand in suma de 12.000 RON. La tragerea la sorti vor participa toate codurile valide receptionate in perioada Campaniei si anume 01.11.2015 - 20.12.2015, atat cele primite prin sms la numarul 1869 cat si cele receptionate prin intermediul site-ului www.ineditfood.ro.