Acest concurs a expirat în data de 2017-08-14. Vezi concursurile active aici.
Cu Delimano ... bucataria merge ceas!

Concursul „Cu Delimano orice bucatarie merge ceas” este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 3 iulie 2017 – 13 august 2017.

Participarea la concurs este conditionata de cumpararea a cel putin un produs din gama Delimano cu valoare de minim 49 lei TVA inclus, pe durata perioadei mai sus mentionate. Singura exceptie o face produsul Delimano Utile Citrus Easy Wash Pro - ce se ofera cadou la intrarea in Club 5* sau la reinnoire card Club 5*. Participantii la concurs trebuie sa ofere datele personale (nume, prenume, adresa, telefon, adresa e-mail) in cazul in care acestia comanda prin telefon, internet sau cumpara din magazin. Participantii care achizitioneaza produse din magazinele Delimano partenere sunt considerati inscrisi in concurs dupa ce intra pe www.delimano.ro/formular si completeaza toate datele mentionate mai sus, inclusiv nr. bonului fiscal / facturii fiscale sau trimit SMS la numarul 1862 (număr cu tarif normal, valabil in reţelele Orange, Vodafone şi Telekom) cu DELIMANO, urmat de nume şi prenume.

Pentru a putea participa la concurs, persoanele care achizitioneaza minim un produs din gama Delimano pe intreaga perioada a concursului, au obligatia de a nu returna Organizatorului produsele achizitionate.

Premiul concursului: 

Valoarea premiului este de 5.000 euro brut. Premiul consta intr-un voucher de mobila si electrocasnice de bucatarie in valoare de 4.221 euro (TVA inclus), diferenta de 779 euro, reprezentand impozitul ce se retine si se plateste de catre organizator.

Castigatorul va primi un voucher in valoare de 4.221 in baza caruia va putea alege mobila si electrocasnice de bucatarie de la furnizorul cu care organizatorul va incheia contract. In cazul in care castigatorul va alege o configuratie ce va depasi suma de 4.221 de euro (TVA inclus), va fi obligat sa plateasca diferenta sau sa gaseasca de comun acord cu furnizorul voucher-ului o alta solutie in limita a 4.221 de euro (TVA inclus). In cazul in care care valoarea produselor alese de castigator este mai mica decat valoarea premiului, nu se acorda diferenta in bani si nici o alta compensare.