Acest concurs a expirat în data de 2015-03-01. Vezi concursurile active aici.
Tombola Clientilor

Concursul "Tombola Clientilor Yellow Store" se va desfasura lunar pe pagina de Facebook YellowStore.

La Concurs are dreptul sa participe orice persoana fizica cu domiciliul in Romania care a implinit varsta de 18 ani la data inceperii concursului.

Premiul lunar consta intr-un voucher de cumparaturi in valoare de 150 lei, valabil doar in magazinele Yellow Store.

Pentru a se inscrie in concurs, participantul trebuie sa fie fanul paginii de Facebook YellowStore, sa acceseze aplicatia "Tombola Clientilor Yellow Store", sa introduca datele personale si numarul bonului fiscal de cumparaturi aferent achizitiei facute in cadrul unui magazin Yellow Store pe perioada concursului. 

Participantul la Concurs va fi considerat inscris doar dupa ce a completat campurile obligatorii cu numele, prenumele, magazinul de unde s-a facut achizitia, adresa de e-mail si numarul de bon. 

Un participant poate inscrie oricate bonuri de cumparaturi doreste, atata timp cat acestea se incadreaza in perioada concursului.

Castigatorul va fi anuntat in maximum 14 zile de la terminarea fiecarei etape, urmand a primi Premiul in maxim 45 de zile din momentul anuntarii castigatorului.   Desemnarea castigatorilor are loc prin metoda tragerii la sorti din lista participantilor inscrisi lunar. Tragerea la sorti pentru premiul lunar se va efectua prin utilizarea site-ului random.org.