98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
10
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un voucher de cazare in valoare de 200 Euro!

 admin  2016.10.28  Vouchere,Trageri la sorti  1480

concurs HotelGuru

A venit vremea unui nou concurs pe blog! HotelGuru.ro v-a pregatit un concurs care va poate aduce o vacanta de vis, intr-o destinatie la alegere din Romania.

Desi a trecut perioada concediilor, multi dintre noi inca ne gandim la vacanta si la cum sa planuim urmatoarea calatorie. Daca va aflati in aceasta stituatie, noi va intrebam: ce planuri de calatorie aveti pentru urmatoarea perioada? Veti merge intr-un city break intr-un oras din Romania sau in afara tarii?

Cum se desfasoara concursul?

Este foarte simplu! Tot ce trebuie sa faceti este sa acordati cateva minute completarii chestionarului de concurs si intrati automat in cursa pentru un voucher de cazare in valoare de 200 Euro, pe care il puteti folosi la orice unitate de cazare de pe site-ul HotelGuru.ro.

Concursul se desfasoara in perioada 25 octombrie – 4 noiembrie 2016.

Castigatorul va fi ales prin tragere la sorți cu ajutorul random.org si anuntat Luni, 7 noiembrie 2016.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs HotelGuru castiga premii voucher de cazare city breakNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.