Acest concurs a expirat în data de 2014-07-14. Vezi concursurile active aici.
Castiga un voucher de calatorie in valoare de 3.000 euro si produse de colorat Garnier Color Naturals pentru un an!

Campania publicitara "Campania Aniversara 10 ani - Garnier Color Naturals" se va desfasura in perioada: 02 iunie 2014 – 13 Iulie 2014 inclusiv.

Marcile si ambalajele participante la Campanie sunt toate produsele comercializate sub marca “Garnier Color Naturals”.

Pentru a participa la Campanie prin intermediul mecanismului bazat pe trimiterea de SMS-uri, consumatorii trebuie sa achizitioneze minim o cutie de Garnier Color Naturals, sa verifice documentul fiscal, identificand numarul de bon si sa-l trimita pe acesta din urma, in Perioada Campaniei, printr-un mesaj text scris la numarul de SMS 1770 (tarif standard 0,05 Euro per SMS in retelele din Romania: Cosmote, Orange si Vodafone). Fiecare SMS de participare la Campanie este considerat eligibil pentru Campanie daca este format exclusiv din numarul de bon, scris fara spatii, semne de punctuatie si/sau alte informatii.

O achizitie, deci un numar de bon, permite inscrierea in Campanie o singura data. Fiecare numar de bon inscris de un participant ii garanteaza acestuia o sansa la premiile Campaniei.

Campaniei se vor acorda, prin tragere la sorti, urmatoarele premii:

  • Premii zilnice: un numar total de 1.000 de premii constand in produse de colorat Garnier Color Naturals pentru un an. Fiecare premiu contine 8 cutii de vopsea Garnier Color Naturals, la alegere pentru castigator din toate nuantele existente ale gamei.
  • Premiu final: un voucher de calatorie in valoare de 13.288,5 lei, contravaloarea a 3.000 Euro in functie de cursul valutar afisat de BNR la data 12.05.2014. "Voucherul de calatorie" este un certificat de valoare nenominal emis de o agentie de turism aleasa de Organizator. Voucherul poate fi utilizat pentru a plati, partial sau integral, valoarea oricarui serviciu turistic de la agentia de turism aleasa de Organizator si comunicata castigatorului dupa validarea finala.

Procedura de acordare a premiilor Campaniei prin tragere la sorti:

  • Premiile zilnice: Premiile zilnice vor fi acordate prin trageri la sorti ce se vor efectua de catre Agentia Digital, utilizand un program computerizat specializat de extragere aleatorie automata, in fiecare zi ulterioara unei zi de promotie. La tragerile la sorti zilnice participa toate inscrierile valide inregistrate in ziua anterioara momentului extragerii. Un "interval de extragere zilnic" este reprezentat de fiecare zi calendaristica din perioada campaniei. De exemplu, numerele de bon corect inscrise in Campanie in ziua 1 a Campaniei, fac parte din baza de date ce va fi utilizata la tragerea la sorti care va avea loc in ziua 2 a Campaniei. Pentru fiecare premiu se va extrage un potential castigator si 2 (doua) rezerve. Pentru fiecare interval de extragere zilnic din cadrul acestei Campanii, la inceputul acesteia din urma, este alocat un numar de premii proportional 1/10 cu numarul de participari, insa minim 1 (un) premiu pe zi si maxim de:
    • 21 de premii pe zi in zilelele saptamanii, respectiv in fiecare zi de luni pana vineri;
    • 30 de premii pe zi in zilele de weekend, , respectiv in fiecare zi de sambata si duminica, exceptand weekendul 12-13 iulie cand se vor extrage cate 35 de premii pe zi.
  • Premiul final: Extragerea numarului de bon pentru premiul final se va face de catre Agentia Digital, utilizand un program computerizat specializat de extragere aleatorie si se va efectua in prezenta unui notar public in maxim 5 zile lucratoare de la finalizarea campaniei. La tragerea la sorti se va extrage un potential castigator si 3 (trei) rezerve;

O persoana identificata prin acelasi numar de telefon si/sau aceleasi date personale, poate castiga maxim 2 (doua) premii zilnice si premiul final.