Acest concurs a expirat în data de 2018-05-01. Vezi concursurile active aici.
Intra in concurs, castiga premii de DRUM BUN si fa-ti bagajele! Afla mai multe detalii despre campanie!

Campania “Fabrica de clătite” va fi organizată şi se va desfăşura exclusiv în punctele de vânzare cu amănuntul de pe teritoriul României, în perioada 01.03.2018, începând cu ora 00:00:00 – 30.04.2018, până la ora 11:59:59 inclusiv.

Este considerat produs participant la această campanie orice produs din gama Tefal, exclusiv din categoriile  tigăi (inclusiv specialități precum tigaie de clătite, tigaie grill sau tigaie wok) cratițe și  oale.

Participanţii la prezenta campanie trebuie să:

  1. să achiziţioneze cel puţin un  produs participant la campanie;
  2. să înscrie numărul și data bonului fiscal /facturii fiscale care atestă achiziția produsul participant în perioada campaniei prin:
    • SMS, la numărul 1810 (numărul 1810 fiind unul cu tarif normal stabilit de reţelele de telefonie mobilă din care este trimis SMS-ul - numărul este valabil în următoarele reţele de telefonie mobilă: Telekom, Vodafone și Orange) Mesajul de SMS trebuie să conţină numărul și data bonului fiscal /facturii fiscale care atestă achiziția unui produs participant. Pentru fiecare mesaj trimis, participantul va primi un mesaj de confirmare.
    • Web, la adresa www.fabricadeclatite.ro. Participanţii trebuie să completeze formularul special, cu datele personale (nume, prenume, număr de telefon, adresă de e-mail) şi să introducă numărul și data bonului fiscal /facturii fiscale ce atestă achiziția unui produs participant. După ce înscrierea a fost înregistrată pe site, participanţii vor primi un mesaj de confirmare.

În cadrul prezentei campanii, un participant poate câștiga:

  • zilnic, unul dintre următoarele 3 premii instant: un blender Tefal Easy Soup, un mixer de mână cu bol Tefal sau un blender Tefal BlendForce
  • la sfârșitul campaniei, marele premiu: un voucher în valoare de 9.000 lei (echivalentul în lei a sumei de 2.000 euro) pentru mobilier de bucătărie de la Mobexpert

Premiile oferite în cadrul prezentei campanii promoţionale sunt:

  • Premiu zilnic acordat prin momente norocoase
    • 61 x plin de benzină sub formă de card alimentare carburant Mol
  • Premiu săptămânal acordat prin momente norocoase
    • 8 x bicicletă Pegas sub formă de voucher de achiziție biciclete Pegas
  • Premiu mare acordat prin tragere la sorti la finalul campaniei
    • 1 x voucher de călătorie cu destinație la alegere

Înainte de începerea campaniei va avea loc o extragere aleatoare, prin care se vor desemna 69 de momente câştigătoare pentru fiecare premiu acordat pe zi si pe săptămână în perioada campaniei. Premiul instant acordat poate fi câştigat de primul participant care a trimis un bon fiscal /factură fiscală valid prin SMS /Web în momentul câştigător sau imediat după momentul câştigător extras în intervalul orar respectiv.

Tragerea la sorți a marelui premiu va fi electronică și avea loc pe data de 17.05.2018 la sediul agenţiei. Lista câştigătorilor şi a premiilor câştigate va fi postată pe site-ul tefal.ro, în termen de 10 zile lucrătoare de la data validării câştigătorilor.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.