Acest concurs a expirat în data de 2018-01-01. Vezi concursurile active aici.
In bucataria Inedit, tu esti ingredientul principal. Bun faci, bine primesti!

Bucătăria Inedit este locul unde tu faci lucrurile să se întâmple!

Aici tu ești ingredientul principal și fără tine nicio rețetă n-ar mai fi la fel. Ia-ți creativitatea și bucuria de a găti cu tine și intră în Bucătărie!

Decizi cum și ce vrei să faci, aduni puncte și le folosești pentru a câștiga premii care să-ți aducă starea de bine.

Gătești cu drag și aduni puncte!

Te răsfeți cu bunătăți și primești puncte. Da, tot ce trebuie să faci este să consumi în continuare bunătăți Inedit și să

introduci codul de pe produse pentru a aduna puncte.

Cât ai zice „Bob” primești EXTRA puncte pentru activitatea ta.

Ai preparat ceva bun pentru cei dragi? Minunat! Fă o poză și te răsplătim cu puncte. Ai un prieten căruia crezi că i-ar plăcea în Bucătăria Inedit? Invită-l și ești punctat și tu. Aici nimic nu este trecut cu vederea!

Punctele adunate îți aduc bucurie în Bucătărie! Folosește punctele pentru a lua ustensile ce-ți măresc punctajul în Bucătăria ta sau pentru a câștiga premii!

Pasiunea ta pentru gătit este răsplătită cu premii în bucătărie!

Bun faci, bine primești! În Bucătăria Inedit poți câștiga premii care să te-ajute să gătești la tine acasă preparate mai bune și mai gustoase pentru cei dragi. Și ai o grămadă de șanse: poți intra în tragerile la sorți lunare, cumpăra premiul deblocat de comunitate sau primi garantat Marele Premiu dacă aduni cel mai mai mare punctaj până la sfârșitul anului!

Hai și tu în Bucătăria Inedit să descoperi tot ce ți-am pregătit!