Acest concurs a expirat în data de 2014-09-16. Vezi concursurile active aici.
Castiga un voucher de 500 euro si un weekend de drive test cu modelul Opel Adam sau 30 perechi de casti Bluetooth Stereo Headphones!

Campania „Traieste Fabulos Frumos” va incepe la data de 08 august 2014 si se va incheia la data 15 septembrie 2014.

Pentru a se inscrie la aceasta Campanie, Participantii trebuie sa faca urmatorii pasi:

  • Sa acceseze microsite-ul campaniei traiestefabulosfrumos.one.ro
  • Sa completeze formularul de inscriere de pe site-ul traiestefabulosfrumos.one.ro cu urmatoarele informatii obligatorii: Nume si prenume, Adresa de e-mail, Numar de telefon
  • Sa apese butonul „Click pentru a incarca o fotografie” si sa incarce o fotografie continand o imagine considerata de participant fabuloasa
  • Sa completeze in campul „Ce este FabulosFrumos in imaginea ta?” raspunsul personal la aceasta intrebare in maxim 160 de caractere
  • Sa bifeze casuta corespunzatoare acordului „Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate si de catre Opel Southeast Europe LLC”
  • Sa apese butonul trimite
  • Sa i se afiseze mesajul de confirmare a inscrierii: „Datele au fost trimise cu succes. Imaginea se afla in proces de moderare”.

Prin completarea formularului mentionat mai sus Participantul isi da acordul expres pentru folosirea de catre Organizator a datelor personale continute in acesta, in modurile prevazute in prezentul Regulament Oficial.

Fiecare Participant poate incarca un numar nelimitat de fotografii insa va putea castiga un singur premiu din fiecare tip de premii puse in joc. Inainte de a fi publicate in microsite-ul dedicat Campaniei, toate materialele inregistrate vor trebui sa treaca printr-un proces de moderare, in urma caruia, doar materialele care respecta cerintele minime ale acestei Campanii vor fi publicate pe microsite. Dupa ce trec de etapa moderarii, toate materialele publicate pe microsite vor intra intr-un proces de jurizare, proces ce va fi derulat de catre un juriu format din 4 persoane: 2 reprezentanti ai Organizatorului si 2 reprezentanti ai partenerului in acest concurs, Opel Southeast Europe LLC. Jurizarea se va face pe baza urmatoarelor criterii: elemente urbane, creativitate, estetica, originalitate. 

Alegerea celor 30 de castigatori ale premiilor mici, precum si tragerea la sorti pentru premiile mari, vor avea loc pe data de 01 octombrie 2014. Desemnarea castigatorilor se va desfasura prin tragere la sorti publica. Se vor desemna:

  • prin procesul de jurizare: 30 de castigatori si 30 de rezerve
  • prin tragere la sorti: 3 castigatori si cate 3 rezerve aferente fiecarui castigator (adica 3 castigatori si 9 rezerve).

In cadrul acestei campanii, Organizatorul va acorda urmatoarele categorii de premii:

  • Premii mici: 30 premii mici constand, fiecare, intr-o pereche de casti „Bluetooth Stereo Headphones Saturday White Fever”.
  • Premii mari: 3 premii mari constand, fiecare, intr-un voucher de 500 Euro (2200 lei) si un weekend (de vineri dimineata pana luni dimineata) de drive test cu modelul Opel ADAM. Masina va avea plinul facut, asigurare RCA si asigurare Casco si va fi acordata pe o perioada de 48 ore. Asigurarea Casco este valabila doar in cazul circulatiei pe drumurile publice.