Acest concurs a expirat în data de 2014-12-01. Vezi concursurile active aici.
Surprizele de Craciun incep chiar de acum pe Stilago!

Surprizele de Craciun incep chiar de acum pe Stilago!

Cozile interminabile. Deciziile grele, listele luuungi cu alegeri de cadouri pentru cei dragi. Stresul. Alergatul prin magazine. Multe din aceste detalii fac din experienta Craciunului una mai putin frumoasa. Pentru a profta de Sarbatori din plin, pentru a alege cadourile din timp, pentru a fi alaturi de cei dragi fara stresul alegerii cadourilor, Stilago aduce Craciunul putin mai aproape. Nu te vei mai grabi, iar alegerea cadoului va fi usoara, pentru ca ai cadoul perfect online, pe Stilago.

La Stilago, avem discounturi super si idei de cadouri perfecte pentru fiecare zi! In plus, saptamanal, intre 20 octombrie si 30 noiembrie, vei avea selectii de branduri cu stil, din care sa-ti alegi cadoul ideal! Anul acesta primesti cadoul pe care ti-l doresti! Ghidul tau de cadouri: www.stilago.ro iti aduce idei inspirate de shopping, intr-o selectie limitata. De astazi, pana pe 30 noiembrie, toti membrii inregistrati Stilago pot intra in concursul Stilago Christmas! E simplu, iata ce ai de facut:

Alege cadoul perfect si castiga un voucher de 450 LEI in fiecare saptamana!

Ce trebuie sa faci? Alege cadoul dorit de pe www.stilago.ro – iti stau la dispozitie atat Club, cat si Fashion Mall si Outlet. Da-i share pe Facebook, NEAPARAT folosind hashtag-ul #cadoustilago. Postarea cu cele mai multe like-uri va castiga saptamanal un voucher de cumparaturi in valoare de 450 lei!

In plus, in fiecare saptamana mai ai si alte beneficii.

Concursul este în desfăşurare în perioada 20 octombrie – 30 noiembrie 2014. Premiul se acordă sub forma unui voucher de cumpărături în valoare de 450 de lei.