Beauty • Vouchere • Trageri la sorti

Concurs: Castiga un voucher de 10.000 lei pentru 1 an beauty for free si 5 seturi de parfumerie de lux!

Adăugat de concursoman în data de 2016.02.13 • 2036 vizualizări

concurs Douglas

1 an beauty for free.

Concursul începe la ora 10:00, pe data de 9 februarie 2016 şi se încheie la ora 22:00 pe data de 9 martie 2016.

Concursul este organizat pe teritoriul României şi se desfăşoară în reteaua magazinelor Douglas din Romania: Baneasa Shopping City, Unirea Shopping Center, Promenada Floreasca (Bucuresti), Sun Plaza Mall (Bucuresti), Afi Palace Cotroceni (Bucuresti), Mega Mall (Bucuresti), Coresi Shopping Resort (Brasov), City Park Mall (Constanta), Lotus Center (Oradea), Mures Mall (Targu Mures), Polus Center Cluj (Cluj), Promenada Mall (Sibiu), Iulius Mall (Timisoara), Electroputere Parc (Craiova), Gold Plaza (Baia Mare), Palas Mall (Iasi), Ploiesti Shopping City (Ploiesti), AFI Palace Ploiesti (Ploiesti).

Procedura concursului:

 • Participantul trebuie sa cumpere din reteaua magazinelor Douglas produse in valoare de minim 230 de lei, in perioada 9 februarie - 9 martie  2016. Participantul poate avea mai multe achizitii de produse si pentru fiecare astfel de achizitii de minim 230 de lei pe un singur bon fiscal poate primi un nou talon de inscriere la tombola.
 • Participantul trebuie să completeze corect si lizibil toate campurile de pe talonul de participare.
 • Participantul trebuie să comunice organizatorului prin completarea talonului de inscriere la concurs, următoarele date cu caracter personal: nume, prenume, adresa de e-mail, localitate, adresa unde locuieşte permanent în mod legal si numarul de telefon la care poate fi contactat Participantul. Participantul trebuie sa completeze pe talon numarul si data bonului fiscal pentru care a primit dreptul de a completa talonul de concurs.
 • Participantul trebuie sa pastreze bonul fiscal care atesta achizitia in urma careia a primit talonul de participare la concurs. Participantii desemnati castigatori pot beneficia de premiile concursului, doar daca prezinta bonul fiscal in original reprezentantilor organizatorici, prin care atesta achizitia in valoare de minim 230 de lei din magazinele Douglas, achizitie realizata in perioada de desfasurare a concursului. In lipsa bonului fiscal castigatorul nu isi poate ridica premiul, iar organizatorul va contacta rezerva.

Premiile acordate prin tragere la sorti constau in:

 • 1 x Voucher valoric in valoare de 10.000 lei (TVA inclus) valabil la achizitii de produse din magazinele Douglas revendicabil in perioada martie - decembrie 2016.
 • 5 seturi de parfumerie de lux valoare de 1.565 LEI.

Premiul de 10.000 lei va fi compus din mai multe vouchere valorice Douglas:

 • 10 vouchere cu valoare de 500 lei
 • 30 de vouchere cu valoare de 100 lei
 • 40 de vouchere cu  valoare de 50 lei

Tragerea la sorti prin intermediul careia se va declara castigatorul va avea loc pe data de 16 martie 2016, ora 15:00. Tragerea la sorţi a castigatorilor va fi efectuata prin procedeul de extragere aleatorie, fara revenire, din urna in care au fost colectate toate taloanele completate pentru inscrierea la concurs si va avea loc in magazinul Douglas din Baneasa Shopping City, Soseaua Bucuresti – Ploiesti nr. 42D, Sector 1, Bucuresti  în prezenţa unei comisii de validare.

 • Prima extragere – Primul premiu:  se va extrage 1 castigator pentru premiul de la  categoria 1, constand intr-un voucher valoric, in valoarea de 10.000lei (TVA inclus) valabil la achizitii de produse din magazinele Douglas in perioada martie - decembrie 2016. 
 • A doua extragere – Al doilea premiu: se vor extrage 5 castigatori pentru categoria 2, fiecare constand in cate un set de parfumerie  de lux.
 • A treia extragere – rezerverele pentru fiecare premiu, se vor extrage 12 de rezerve, cate 2 pentru fiecare premiu.

Premiile vor fi revendicate exclusiv de catre castigatorii validati in urma tragerii la sorti si conform prezentului Regulament, pana la data de 8 aprilie 2016.

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS