Vouchere • Trageri la sorti

Concurs: Castiga un voucher de 1.500 lei!

Adăugat de concursoman în data de 2015.07.07 • 1076 vizualizări

concurs evoMAG

Aboneaza-te si castiga cu newsletterul evoMAG!

Campania „Aboneaza-te si castiga cu newsletterul evoMAG!” se desfasoara pe tot teritoriul Romaniei in intervalul 06.07.2015 ora 00:00 – 13.07.2015 ora 23:59.

Pentru a participa la Campania „Aboneaza-te si castiga cu newsletterul evoMAG!”, orice persoana interesata trebuie sa se aboneze la Newsletter-ul evoMAG, prin landing-page-ul creat special pentru abonare, prin logarea cu contul de Facebook sau introducerea numelui si a adresei de email la aceasta adresa sau prin orice alta modalitate disponibila in site-ul evoMAG. Pentru a se abona la newsletter, Participantul trebuie sa inscrie o adresa de e-mail valida si numele sau real, folosind oricare dintre modalitatile de abonare existente si mentionate mai sus.

Daca, inainte de data extragerii câștigătorului, un participant la Campanie se dezaboneaza de la newsletter-ul evoMAG, acesta nu va mai participa la Campanie si, implicit, la extragere.

Premiul pe care il poate castiga orice abonat la newsletterul evoMAG este un voucher evoMAG in valoare de 1.500,00 LEI cu TVA inclus.

(P): Câștigă un smartphone Samsung Galaxy S9!


PARTICIPA LA CONCURS