Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-06-23. Vezi concursurile active aici.
Castiga un voucher cu 10% reducere la KFC!

Campania “Promotie KFC, activare sosuri” este organizata pe teritoriul Romaniei, in perioada 09.06.2014 ora 00.00.00 –  22.06.2014 ora 23.59.59 inclusiv.

Pentru ca inscrierea sa fie valabila in vederea participarii la Promotie este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii: 

  • Participantul trebuie sa aiba drept de participare (Se pot inscrie in vederea participarii la Campanie numai persoanele fizice cu domiciliul sau resedinta in Romania si care, la data inscrierii, au implinit varsta de 18 ani.) 
  • Participantul se va inscrie in Campanie exclusiv prin accesarea paginii de concurs a website-ului www.kfc.ro/celmaitaresos. 
  • Inscrierea se va face exclusiv in perioada Campaniei.
  • Participantul va folosi pentru inscriere un numar de telefon mobil valid, apartinand oricareia dintre retelele de telefonie mobila Cosmote, Orange sau Vodafone. 

Participantii se vor putea inscrie online, prin accesarea website-ului www.kfc.ro/celmaitaresos unde un participant trebuie: 

  • sa acceseze website-ul www.kfc.ro/celmaitaresos
  • sa voteze sosul preferat si sa aleaga o optiune dintre urmatoarele: sweet&sour (dulce-acrisor), curry, salsa si BBQ. 
  • sa completeze formularul de participare de pe website-ul www.kfc.ro/celmaitaresos cu nume, prenume, numarul de telefon si adresa de mail

Un participant se poate inscrie o singura data in campanie.

Sosul care va primi cele mai multe voturi in perioada desfasurarii campaniei va fi anuntat in data de 23.06.2014. Participantii care au ales varianta de sos cu cele mai multe voturi primite in perioada desfasurarii campaniei vor fi desemnati ca fiind castigatori ai cate unui voucher cu o reducere in valoare de 10% valabil pana la data de 15 iulie 2014. Voucherele vor fi expediate prin email, la adresa comunicata de catre participanti in momentul inscrierii in campanie in termen de 5 zile de la incheierea campaniei. Aceste vor fi imprimate si prezentate la casa de marcat. Reducerea de 10% se aplica in orice restaurant KFC din Romania si este valabila pana la data de 15 iulie 2014

In cadrul Campaniei, premiile oferite constau in vouchere de reducere de 10% in orice restaurant KFC din Romania. Voucherele de reducere de 10% vor avea tipartite un cod ce va fi validat de catre reprezentatii KFC in momentul achizitiei. Un voucher poate fi folosit doar o singura data iar reducerea se va aplica doar pana la data de 15 iulie 2014. Numarul de premii va fi dat de numarul de voturi primit de sosul care va fi desemnat castigator cu cele mai multe voturi primite in perioada desfasurarii campaniei promotionale.