108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
9
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un voucher cadou de 1.000 de lei pentru casa ta!

 admin  2015.12.13  Vouchere,Trageri la sorti  2425

concurs Holcim

Concursul “O, brad beton!” se desfasoara in perioada 10.12.2015 – 23.12.2015.

Pentru înscrierea valabilă în vederea participării la concurs este necesară îndeplinirea cumulativă a următoarelor condiții:

  • participantul să fie fan al paginii de Facebook Holcim România;
  • să acceseze în perioada campaniei site-ul www.obradbeton.ro;
  • să răspundă corect la cel puțin una din cele 14 întrebări zilnice și unice de concurs;
  • să introducă corect datele personale de contact;
  • să răspundă la întrebarea „Lucrezi în construcții?” bifând una dintre cele două opțiuni;
  • să urmărească pagina de Facebook a Holcim Romania cât și site-ul pentru a fi la curent cu desfășurarea concursului și anunțarea câștigătorului;

Pentru fiecare răspuns corect dat de fiecare perticipant, oganizatorul va dona ulterior, în cadrul anului 2016, echivalentului unui sac de ciment Structo Plus de 40 de kg organizației non-guvernamentale Habitat for Humanity pentru realizarea unor proiecte caritabile ce vor consta în conctrucția/reabilitarea mai multor case încluse în planul organizației.

Toate persoanele care vor răspunde valid, la provocarea lansată de organizator pe site-ul obradbeton.ro vor intra automat în tragerea la sorți pentru un premiu constând într-un card cadou de 1.000 de lei valabil exclusiv în rețeaua națională a magazinelor Dedeman România.

Desemnarea câștigătorului se va face aleatoriu, cu ajutorul unui program informatic specializat, iar la extragere vor participa toate persoanele care au răspuns corect la cel puțin una din întrebările de concurs în perioada 10.12.2015 – 23.12.2015. Numele câștigătorului va fi publicat de către administratorii paginii de Facebook Holcim Romania, printr-o postare dedicată acestui anunț până pe data de 29 decembrie 2015.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Holcim castiga premii voucher cadou voucher Dedeman sac de ciment Structo Plus Habitat for HumanityNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.