98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
34
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un voucher Yellow Store in valoare de 100 lei!

 admin  2016.05.26  Vouchere,Trageri la sorti  1274

concurs Yellow Store

Concursul se desfasoara in perioada 4 – 31 mai 2016

Pentru a se inscrie in concurs, participantii trebuie sa incarce o fotografie tip peisaj (landscape) cu tema "Straluciri in noapte" in galeria aplicatiei concurs de fotografie.

Pentru a fi luate in considerare, fotografiile trebuie sa inscrise pana cel tarziu 31 mai 2016, ora 23.59. Orice fotografie inscrisa dupa acest termen nu va participa la extragerea premiului.

Un participant poate inscrie o singura fotografie atata timp cat aceasta respecta tema concursului. Orice abatere de la aceasta regula poate duce la excluderea din concurs si anularea oricaror premii. Participantii declara in mod implicit prin inscrierea in concurs ca sunt detinatorii drepturilor de autor asupra fotografiilor inscrise si isi asuma toate consecintele legale in cazul in care se dovedeste ca nu detin drepturile de autor asupra fotografiilor inscrise. In cazul in care participantul declarat castigator nu detine drepturile de autor asupra fotograifiei inscrise, acesta nu va primi premiul concursului.

Toate fotografiile care au continut ofensator sau discriminator vor fi descalificate din concurs si vor fi sterse de catre Organizator.

Premiul concursului consta intr-un voucher Yellow Store in valoare de 100 lei. Voucherul este valabil pentru comenzi online pe yellowstore.ro si poate fi folosit pentru a acoperi pana la 50% din valoarea unei comenzi. Voucher-ul are o valabilitate de 6 luni din momentul emiterii.

Castigatorul va fi anuntat in maximum 14 zile de la incheierea concursului, urmand sa primeasca premiul in maxim 30 de zile din momentul anuntarii castigatorului.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Yellow Store castiga premii concurs de fotografie straluciri in noapteNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.