77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11588
concursuri
expirate
11
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un voucher Yellow Store in valoare de 100 lei!

 admin  2016.02.23  Vouchere,Trageri la sorti  1372

concurs Yellow Store

Concursul se desfasoara in perioada 19 februarie – 14 martie 2016.

Pentru a se inscrie in concurs, participantii trebuie sa incarce o fotografie tip peisaj (landscape) cu tema "Animale de companie" in galeria aplicatiei Concurs de fotografie. Pentru a fi luate in considerare, fotografiile trebuie sa inscrise pana cel tarziu 14 martie 2016, ora 23.59. Orice fotografie inscrisa dupa acest termen nu va participa la extragerea premiului.

Un participant poate inscrie o singura fotografie atata timp cat aceasta respecta tema concursului. Orice abatere de la aceasta regula poate duce la excluderea din concurs si anularea oricaror premii.

Toate fotografiile care au continut ofensator sau discriminator vor fi descalificate din concurs si vor fi sterse de catre organizator.

Premiul concursului consta intr-un voucher Yellow Store in valoare de 100 lei. Voucherul este valabil pentru comenzi online pe Yellow Store si poate fi folosit pentru a acoperi pana la 50% din valoarea unei comenzi. Voucher-ul are o valabilitate de 6 luni din momentul emiterii.

Castigatorul va fi anuntat in maximum 14 zile de la incheierea concursului, urmand sa primeasca premiul in maxim 30 de zile din momentul anuntarii castigatorului.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Yellow Store castiga premii concurs de fotografie voucher Yellow Store animale de companie