98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
15
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un un ceas Casio!

 admin  2016.01.08  Haine, Incaltaminte, Accesorii,Trageri la sorti  1700

concurs WatchShop

Perioada in care se va desfasura promotia "Jackpot-ul de weekend iti aduce un ceas Casio!" este 8 - 10 ianuarie 2016.

La promotie poate participa orice persoana fizica sau juridica, de pe teritoriul Romaniei, care achizitioneaza un ceas de pe WatchShop in perioada 8 - 10 Ianuarie 2016.

Premiul promotiei il constituie un ceas Casio MTP-1335D-1AV sau, la alegere, Casio LTP-1335D-1AV,  in valoare de 240 de lei.

Premiul promotiei se va acorda prin extragerea efectuata in data de 26 ianuarie 2016 si va fi predat castigatorului in termen de maxim 5 zile de la data la care va raspunde la mailul de informare. Castigatorul va fi anuntat prin email si Facebook. Tragerea la sorti se va face prin intermediul unui program pentru calculator si va fi inregistrata.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs WatchShop castiga premii ceas Casio castiga un ceasNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.