Acest concurs a expirat în data de 2015-10-29. Vezi concursurile active aici.
Povestea ta de vacanta pe Ghiduri Turistice.

Suntem oameni hipnotizaţi de verbul "a călători", vizualizăm pământul pe o coală A4, visăm cu ochii deschişi şi ne dăm cu părerea pentru că putem. Nu suntem experţi, dar avem un bagaj mare de informaţii din călătorii virtuale… Am format o mare comunitate pe pagina noastră de Facebook şi ne mândrim cu iubitori de călătorii ca noi. 

Ne place să fim informaţi atunci când plecăm în vacanţă, aşa cum îţi place şi ţie. Ştim bine că informaţiile cele mai bune despre transport, cazare, masă şi atracţii le primim de la cei care au fost deja acolo… aşa că de ce să nu formăm împreună o comunitate bine informată de oameni pasionaţi de călătorii?

Împreună construim vacanţe inteligente şi frumoase, facem schimb de sfaturi de călătorie, ne planificăm bugetul pentru fiecare excursie şi ne delectăm cu cele mai frumoase fotografii.

Cum participi la concurs:

Vrei ca povestea ta de vacanţă să apară pe Ghiduri Turistice? Vrei să fii ghidul comunităţii noastre spre o nouă destinaţie de vacanţă? Atunci trimite-ne povestea ta! Tot ce trebuie să faci este să trimiţi un articol scris de tine despre un loc frumos pe care l-ai vizitat, alături de câteva fotografii reprezentative. Prin acestea devii ghidul comunităţii noastre pentru un anumit loc, împărtăşeşti informaţii utile pentru cei care vor să ajungă acolo unde tu ai fost deja.

Pentru ca povestea ta de vacanţă să intre în concursul nostru, trebuie să respecte următoarele cerinţe:

  • Povestea ta trebuie să fie originală, să nu fie copiată de pe un alt site sau să fie postată ulterior pe alte bloguri.
  • Povestea trebuie să fie lungă de minim ½ pag şi maxim 1 pag. (Microsoft Word, Times New Roman, 12, spaţiere 1.5), să fie scrisă cu diacritice, să includă minim două subtitluri şi să aibă un titlu elocvent.
  • Poza principală a articolului să fie indicată cu numele Header.jpg
  • Articolul să fie însoţit de minim 12 şi maxim 20 fotografii, care vor fi incluse în galeria foto. Fotografiile trebuie să fie mai mari de 1MB şi 1000px (width), să fie clare, de bună calitate şi să susţină povestea din articol.
  • Materialele vor fi trimise pe adresa info@ghiduri-turistice.info într-un singur transfer (poţi folosi wetransfer.com sau fastupload.ro), alături de un link către pagina ta de Facebook (pagina ta de Facebook va fi trecută ca sursă a articolului).
  • Nu acceptăm fotografiile şi textele trimise prin Dropbox sau alte mijloace de distribuire a materialelor sau trimise în mai multe emailuri. Ne revervăm dreptul de a nu introduce în concurs articolele şi fotografiile care nu respectă cerinţele de mai sus.

Premiile concursului:

Concursul se desfăşoară în perioada 07 - 28.10.2015. În urma acestei perioade, vor fi publicate toate poveştile de călătorie conforme cu cerinţele din regulament. Toate poveştile vor intra automat în tragerea la sorţi cu ajutorul random.org.

Câştigătorii vor fi anunţaţi în data de 05.11.2015, aici şi pe pagina noastră de Facebook, urmând să primească unul dintre cele 2 premii:

  • Premiul 1: Troller Lamonza
  • Premiul 2: kit travel cu uscător de păr şi aparat de ras de la Remington