98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
31
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un troler Lamonza Neptune, o camasa Catalin Botezatu la alegere, o helanca si o pereche de boxeri sau chiloti pentru femei!

 admin  2015.01.16  Diverse,Haine, Incaltaminte, Accesorii,Trageri la sorti  3222

concurs Catalin Botezatu

Concursul se va desfasura in perioada 15 ianuarie - 31 ianuarie 2015

Utilizatorii se pot inscrie in concurs in perioada campaniei, astfel:

  1. intra pe pagina Catalin Botezatu Official Store sau pe pagina Lamonza de pe Facebook;
  2. devin fani ai paginii mentionate anterior;
  3. completeaza formularul concursului;

Tragerea la sorti se va face prin sistemul pus la dispozitie pe random.org. Daca devii doar fan pe contul de Facebook, nu inseamna ca te-ai si inscris in concurs, fiind necesara si completarea formularului din sectiunea “Concurs” a paginii „Catalin Botezatu Official Store” ori a paginii „Lamonza”.

La sfarsitul concursului se vor acorda, in ordinea tragerii la sorti:

Castigatorii vor fi desemnati in urma tragerii la sorti, in data de 3 februarie 2015, care se va face prin sistemul pus la dispozitie pe random.org. Se extrag sase nume dintr-o lista de rezerva. Daca primul ales castigator nu raspunde in termen de 48 ore, atunci se va trece la contactarea rezervelor, in ordinea in care au fost extrase numele lor.


PARTICIPA LA CONCURS

camasa Catalin Botezatu troler Lamonza Catalin Botezatu concursuri onlineNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.