Acest concurs a expirat în data de 2016-02-22. Vezi concursurile active aici.
Troler de treaba, caut calator indragostit.

Călătoriile și iubirea merg bine împreună pentru că adorăm să descoperim locuri noi, iubim să explorăm destinații inedite și suntem îndrăgostiți de senzația pe care ne-o oferă o zi într-un loc în care nu am mai fost. Ne transpiră palmele pe mânerul de la troler de emoție, ne bate inima mai tare când vedem marea, ne entuziasmăm când descoperim că locul de cazare este exact așa cum ni l-am închipuit și nu ne putem opri din zâmbit când avem în față acel monument, local sau obiectiv turistic la care am visat de luni sau ani de zile. Îți sună cunoscut?

Ce putem spune, nu avem leac pentru dorința noastră de a cutreiera lumea, dar dacă ne citești înseamnă că și tu ai aceleași simptome. Nici tu nu dormi noaptea înaintea vacanței la care ai visat și îți place să cunoști treptat fiecare colțișor al unui loc nou. Tocmai de aceea ți-am pregătit un nou concurs. Arată-ne că mersul în vacanță este la fel ca îndrăgostitul și îți facem cunoștință cu un partener de drum nou.

Concursul se desfășoară în perioada 12.02 - 21.02.2016, ora 23:59. Câștigătorul va fi ales cu ajutorul random.org în 22 februarie 2016.

Câștigă un troler Lamonza Mondo, roșu, de cabină și veți merge împreună în toate city break-urile de acum încolo. Îi poți vedea poza de profil mai sus și dacă îți place de el tot ce trebuie să faci este să răspunzi, printr-un comentariu la articolul de concurs, la întrebarea "Pe tine ce destinație turistică te-a făcut să te îndrăgostești la prima vedere și ce anume te-a cucerit?".