Acest concurs a expirat în data de 2018-07-06. Vezi concursurile active aici.
Vine vara, bine-mi pare, in calendar - dar si in meniu - am o... vacanta mare.

Vine vara, bine-mi pare, in calendar - dar si in meniu - am o... vacanta mare.

Luna iunie s-a instalat deja cu miros de capsuni si cirese coapte sau de legume proaspete, dar mai ales, in bucatarii miroase puternic a VACANTA.

Chiar daca zilele de concediu pot fi limitate, atmosfera de vacanta si relaxarea specifice sezonului estival se fac simtite si in bucatarie si in ideile culinare din aceasta perioada frumoasa a anului si atat de generoasa in ingrediente.

Esti gata pentru o calatorie culinara marca Gustos.ro? Oriunde ai petrece "vacanta de vara", acasa, la munte, la mare, in tara sau in strainatate, hai sa o aducem si pe Gustos.ro!

In perioada 5 iunie - 5 iulie 2018, inscrie cel putin doua retete cu specific de vara, numai bune pentru vacanta estivala, si castiga unul dintre cele 4 premii frumoase si practice, cu care Gustos.ro abia asteapta sa te trimita in vacanta!

Participa la concurs toti utilizatorii Gustos.ro care inscriu 2 retete pentru vacanta de vara in perioada 5 iunie - 5 iulie 2018

Cele mai apreciate 4 retete vor fi premiate cu:

  • Premiul 1: Troler Lamonza Civic, 75 cm, Turquoise
  • Premiul 2: Sezlong gonflabil Intex Ultra
  • Premiul 3: Umbrela de plaja
  • Premiul 4: Cantar de bucatarie Tefal Optiss, Paris, 5kg

Cum incarcati retete in site pentru a participa la concurs? Pentru a incarca in site-ul Gustos.ro retetele participante este necesar sa aveti un cont in site si sa urmati acesti pasi:

  1. Va autentificati in contul de utilizator Gustos.ro
  2. Accesati link-ul "Profilul tau"
  3. Apasati butonul "Adauga reteta"
  4. Completati formularul si incarcati fotografiile (Browse)
  5. Verificati si postati reteta

Desemnarea castigatorilor se va face prin jurizare de catre echipa Gustos.ro. Criteriile jurizarii vor fi: respectarea temei, claritatea descrierii pasilor de preparare, aspectul preparatului final.

Participa la concurs doar retetele insotite de fotografii. Retetele ale caror continut si/sau fotografii sunt copiate fara drepturi de autor vor fi descalificate.

Castigatorii vor fi anuntati pe 7 iulie 2018.