98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
19
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un tricou si un bax de Mentos!

 admin  2015.12.16  Haine, Incaltaminte, Accesorii,Trageri la sorti,Alimente  1152

concurs Mentos

Prezenta campanie se desfasoara sub forma unui concurs numit "Prietenii invitati de Craciun" si se deruleaza pe o perioada de 5 zile, incepand la data de 15.12.2015, ora 14:00:00 AM pana la data de 20.12.2015, ora 23:59:59, pe teritoriul intregii tari.

Pentru a participa la prezenta campanie desfasurata pe pagina de Facebook, participantii trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

  • Sa aiba un cont in reteaua de socializare Facebook in perioda desfasurarii concursului;
  • Sa aleaga 4 prieteni din lista lor de prieteni, care considera ei ca seamana cu personajele prezentate in vizualul de concurs si sa ii tag-uiasca (eticheteze) intr-un comentariu descriptiv la postarea oficiala marcata prin „Concurs“ din data de 15.12.2015;

In cazul in care vom avea mai multe raspunsuri de la acelasi participant va fi luat in considerare doar primul raspuns la concurs sub forma de comentariu.

In cadrul acestui concurs vom avea un total de 18 premii, ceea ce inseamna 3 castigatori, dupa cum urmeaza, pentru fiecare castigator:

  • 1 tricou pentru el, personalizat cu Ementicon si 1 display de Mentos
  • 4 tricouri pentru prietenii lui, personalizate cu Ementicon-uri

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti, cu ajutorul woobox.com, in data de 21.12.2015. La maxim 3 zile de la finalul concursului vom anunta castigatorii pe pagina de Facebook Mentos, printr-o postare oficiala si prin mesaj privat pentru castigatori.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Mentos castiga premiiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.