76
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.84
miliarde de lei,
adica

674.839.387,00
RON
11578
concursuri
expirate
33
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un tricou de lux Festina!

 admin  2016.09.07  Haine, Incaltaminte, Accesorii,Trageri la sorti  1432

concurs Brawat

Vacanta a luat sfarsit si incepem o luna noua, in care nu poate sa lipseasca concursul preferat si mult asteptat. De aceasta data am pregatit pentru voi ceva special!

Sustineti impreuna cu noi ciclismul in Vuelta - Spania, intr-un tricou cu marca Festina special pentru ciclism de la firma Santini, pe care cu siguranta il puteti castiga in concursul nostru. Tricoul galben-albastru este potrivit atat pentru femei cat si pentru barbati, si de aceea nu ezitati, inscrieti-va la concurs si poate fi al vostru!

Regulile sunt simple. Trebuie sa raspundeti la o intrebare cu trei optiuni. Completati formularul cu datele de contact pentru a va contacta in cazul in care „treceti primul linia de sosire“!

Premiul va fi oferit castigatorului in urma tragerii la sorti ale raspunsurilor corecte la intrebare. Fiecare participant poate raspunde la intrebare o singura data.

In urma concursului se va acorda un tricou de ciclism Festina.

Castigatorul va fi anuntat prin e-mail dupa evaluarea concursului, cel mai tarziu pana la data de 10.11.2016. Premiul va fi trimis prin curier rapid la adresa castigatorului.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Brawat castiga premii castiga tricou tricou de lux Festina