Acest concurs a expirat în data de 2016-10-01. Vezi concursurile active aici.
Parcurge multi kilometri cu un tricou de lux Festina.

Vacanta a luat sfarsit si incepem o luna noua, in care nu poate sa lipseasca concursul preferat si mult asteptat. De aceasta data am pregatit pentru voi ceva special!

Sustineti impreuna cu noi ciclismul in Vuelta - Spania, intr-un tricou cu marca Festina special pentru ciclism de la firma Santini, pe care cu siguranta il puteti castiga in concursul nostru. Tricoul galben-albastru este potrivit atat pentru femei cat si pentru barbati, si de aceea nu ezitati, inscrieti-va la concurs si poate fi al vostru!

Regulile sunt simple. Trebuie sa raspundeti la o intrebare cu trei optiuni. Completati formularul cu datele de contact pentru a va contacta in cazul in care „treceti primul linia de sosire“!

Premiul va fi oferit castigatorului in urma tragerii la sorti ale raspunsurilor corecte la intrebare. Fiecare participant poate raspunde la intrebare o singura data.

In urma concursului se va acorda un tricou de ciclism Festina.

Castigatorul va fi anuntat prin e-mail dupa evaluarea concursului, cel mai tarziu pana la data de 10.11.2016. Premiul va fi trimis prin curier rapid la adresa castigatorului.