Acest concurs a expirat în data de 2016-06-16. Vezi concursurile active aici.
Ursus da 4 tricouri pe minut!

Campania promotionala "Castiga un tricou Ursus la fiecare 15 secunde!" va incepe la data de 15 aprilie 2016 si se va incheia la data de 15 iunie 2016. Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in limita stocului disponibil de produse participante.

Marcile si ambalajele participante la campanie, sunt berile Ursus in urmatoarele ambalaje: Ursus doza, Ursus sticla nereturnabila 0.33 L, Ursus sticla returnabila 0.5 L, Ursus PET 1 L.

Pentru a participa si pentru a intra in posesia unui premiu, fiecare participant trebuie sa respecte urmatorul mecanism:

  • sa achizitioneze cel putin un produs promotional;
  • sa introduca codul unic de 7 caractere, format din litere si cifre, gasit sub cheita sau capac pe  momente.cool sau sa trimita un SMS la numarul scurt 1866 (SMS cu tarif normal in retelele Orange, Telekom Mobile si Vodafone);
  • daca codul introdus este desemnat castigator, acesta va primi un SMS prin care este anuntat de validare, iar utilizatrul isi va putea alege premiul din modelele puse la dispozitie de catre organizator pe  momente.cool;
  • apoi utilizatorul trebuie sa-si completeze complet si corect datele personale si cele de livrare pentru a putea intra in posesia premiului si totodata sa incarce o poza care sa ateste ca are peste 18 ani;

Un utilizator poate inscrie maxim 10 coduri promotionale pe zi.

In cadrul campaniei se vor acorda urmatoarele premii:

  • 59.520 x Tricouri cu diverse marcaje Ursus si doferite culori de material

Premiile vor fi acordate prin trageri la sorti ce se vor efectua de catre Agentia Digitala, utilizand un program computerizat specializat de extragere aleatorie automata zilnica si vor avea loc la fiecare 15 secunde din intervalul orar 18:00 - 22:00 al fiecarei zi din perioada campaniei. Astfel, se vor acorda 960 de premii pe zi, in perioada campaniei, adica 40 de premii pe ora.

Dupa fiecare extragere a premiilor zilnice, se va trimite un SMS pe numarul de telefon aferent codului castigator, oferindu-se informatii despre premiul castigat. In vederea revendicarii online a premiului, potentialul castigator trebuie sa acceseze linkul primit in acest scop prin SMS in termen de 7 zile lucratoare de la comunicare. Expedierea premiului se va face prin curier prin grija directa a agentiei, in termen de 40 de zile lucratoare de la revendicare.