Castiga un tricou cool pe ora sau saptamanal un smartwatch Samsung
74
concursuri
active
Premii
in valoare de

408.24
miliarde de lei,
adica

408.239.387,00
RON
11515
concursuri
expirate
21
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un tricou cool pe ora sau saptamanal un smartwatch Samsung Gear S!

 admin  2016.05.03  Diverse,Haine, Incaltaminte, Accesorii,Trageri la sorti  4436

concurs Actimel

Campania "Batalia diminetii" se va desfasura in perioada 02 mai 2016 - 05 iunie 2016, inclusiv .

La campanie participa intreaga gama de produse Actimel. Produsul participant va fi identificat prin sticker-ul ce este aplicat pe partea exterioara a ambalajului de carton si care contine informatii despre campanie si o zona razuibila sub care se afla codul alfanumeric.

Pentru a participa la campanie, consumatorii trebuie sa urmeze si sa indeplineasca integral urmatoarele:

  • sa achizitioneze cel putin un produs participant;
  • sa identifice codul alfanumeric unic aflat pe ambalajul produselor participante in campanie;
  • sa acceseze website-ul campaniei in perioada campaniei si aleaga ce fel de persoana este din cele doua optiuni prezentate: genul de persoana care se trezeste greu dimineata, denumita in cadrul campaniei Somnorescu sau genul de persoana care se trezeste dimineata  devreme, denumita in cadrul campaniei Matinescu. Cele doua optiuni nu influenteaza in niciun fel sansa participantilor de a castiga premii in cadrul prezentei campanii si sunt folosite doar cu scop de divertisment in conceptul creativ.
  • sa completeze formularul electronic de inscriere in campanie; Dupa completarea formularului de inscriere, participantii trebuie sa dea click pe butonul de inscriere in campanie pentru ca inscrierea sa se considere efectuata.

ln cadrul prezentei campanii promotionale se vor acorda urmatoarele premii:

  • 840 x un tricou pe care castigatorul il poate personalize si anume va alege un mesaj predefinit din cele disponibile, culoare, marime si tip (barbatesc sau de dama) - Premiu pe ora
  • 5 x un smartwatch Samsung Gear S, Super Amoled, 4GB, 3GPremiu saptamanal

Premiile pe ora vor fi acordate prin trageri la sorti ce se vor efectua de catre agentia responsabila cu managementul castigatarilor, utilizand un program camputerizat specializat de extragere aleatorie automata. Extragerile pentru premiile pe ora vor avea loc din toate inscrierile valide inscrise in intervalul orar pentru care este efectuata extragerea.

Premiile saptamanale vor fi acordate prin trageri la sorti ce se var efectua de catre agentie ln termen de maxim 2 zile lucratoare de la terminarea campaniei, utilizand un program computerizat specializat de extragere aleatorie automata si in prezenta unui notar public. ln cadrul extragerilor pentru premiile saptamanale, participa toate codurile unice valide inscrise in intervalul de extragere saptamanal din care fac parte si necastigatoare de premii pe ora.

Dupa fiecare extragere, se va trimite un SMS pe numarul de telefon de la care s-a inregistrat codul castigator, oferindu-se informatii despre premiul castigat.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Actimel castiga premii batalia diminetii zona razuibila codul alfanumeric castiga smartwatch smartwatch Samsung Gear S Somnorescu sau Matinescu