Acest concurs a expirat în data de 2015-10-01. Vezi concursurile active aici.
Ursus da 4 tricouri pe minut!

Campania promotionala "Castiga un tricou Ursus la fiecare 15 secunde!" va incepe la data de 01.07.2015 si se va incheia la data de 30.09.2015. Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in limita stocului disponibil de produse participante.

Produsele participante in promotie sunt:

  • Ursus Premium Sticla 0.5 L
  • Ursus Premium Sticla 0.33 L
  • Ursus Premium Doza 0.5 L
  • Ursus Premium PET 1 L

Pentru a participa si pentru a intra in posesia unui premiu, fiecare participant trebuie sa respecte urmatorul mecanism:

  • sa introduca codul gasit sub cheita sau capac pe momente.cool sau sa trimita un SMS la numarul scurt 1866 (SMS cu tarif normal in retelele Orange, Telekom Mobile si Vodafone).
  • daca codul introdus este desemnat castigator, acesta va primi un SMS prin care este anuntat de validare, iar utilizatrul isi va putea alege premiul din modelele puse la dispozitie de catre organizator pe momente.cool.
  • apoi utilizatorul trebuie ss-si completeze complet si corect datele personale si cele de livrare pentru a putea intra in posesia premiului si totodatá sa incarce o poza care sa ateste ca are peste 18 ani.

Un utilizator poate inscrie maxim 10 coduri promotionale pe zi.

Premiile:

  • 88.320 x Tricouri Ursus

Premiile se vor acorda pe baza tragerilor la sorti automate, efectuate de catre softul dezvoltat intern de catre organizator. Acestea se vor acorda pentru fiecare interval orar, definit de la 00:00:00 la 00:59:59, al fiecarei zi din campanie. Extragerea se va efectua la fiecare inceput de ora dintre toate codurile inserate in perioada respectiva. Se vor acorda 960 de premii pe zi, in perioada campaniei, adica 40 de premii pe ora.

Anuntarea catigatorilor se va face pe baza de SMS, zilnic in intervalul orar 19:00 - 22:00, pe toata perioada campaniei. Organizatorul va face publica lista catigatorilor, saptamanal, in fiecare zi de vineri, la ora 14:00.

Un utilizator poate sa castige maxim 30 tricouri pe toata perioada promotiei.