Acest concurs a expirat în data de 2016-02-05. Vezi concursurile active aici.
aBeauty clinique – brandul premium, 100% romanesc, care ofera tratamentul Madonnei.

aBeauty clinique este un brand national, 100% românesc, de estetică facială și corporală care oferă clienților servicii premium. În prezent, sunt disponibile patru puncte, în câteva dintre cele mai mari orașe din România: București, Constanța, Brașov și Galați. Fondat în urmă cu mai bine de trei ani de zile, aBeauty a testat zeci de tratamente minim-invazine și neinvazine, păstrându-le doar pe cele mai eficiente care oferă pacientului rezultate maxime, cu o perioadă de recuperare minimă.

În fiecare clinică, echipa este formată din personal specializat și atestat în domeniu, inclusiv medici. Aparatura și substanțele folosite sunt de ultimă generație, lucru care face ca tratamentele, până și cele cosmetice, să aibă cele mai bune rezultate posibile.

La aBeauty clinique pacienții beneficiază și de Intraceuticals – un tratament miraculos, extrem de popular printre vedetele de la Hollywood. Este vorba despre o procedură complet neinvazivă, care hidratează tenul de la interior către exterior, utilizând oxigen hyperbaric pentru a livra acidul hialuronic în profunzimea dermului.

Participa la concurs in perioada 21 ianuarie - 04 februarie 2016 raspunde corect la intrebarea "Cate centre aBeauty Clinique sunt in Romania?" si poti castiga un tratament facial Intraceuticals Rejuvenate oferit de aBeauty clinique!