Acest concurs a expirat în data de 2017-09-30. Vezi concursurile active aici.
Intra acum in concurs #ExpeditiaAsiatica, urmeaza pasii si afla cum poti castiga Marele Premiu: un training culinar pentru bucatari profesionisti in Asia!

Bucataria asiatica, ce se remarca printr-o infuzie de arome, a cucerit in timp toate continentele. Acest trend se remarca, in ultima perioada, si in piata romaneasca.

Vrei sa afli secretele maestrilor bucatari din Asia?

Intra acum in concurs #ExpeditiaAsiatica, urmeaza pasii si afla cum poti castiga Marele Premiu: un training culinar pentru bucatari profesionisti in Asia!

Pentru prima etapa a concursului urmeaza pasii de mai jos pana la 29 septembrie 2017, ora 16:00!

  1. Lucrezi in hotel, restaurant, fast food, cantina, pub/cafenea, autoservire, catering sau sali de evenimente? Desemneaza bucatarul care sa reprezinte locatia ta in concurs. Completeaza datele tale impreuna cu numele, adresa locatiei unde lucrezi si denumirea paginii de Facebook a locatiei.
  2. Posteaza fotografia unui preparat cu specific asiatic pe pagina de Facebook a locatiei tale, impreuna cu numele bucatarului* care a gatit preparatul si #ExpeditiaAsiatica in descrierea postarii. Nu uita sa folosesti ca ingredient, un produs din portofoliul Unilever Food Solutions!
  3. Strange cat mai multe likeuri, commenturi si share-uri pe pagina de Facebook a locatiei tale pentru a avea o sansa la Marele Premiu. Fii atent ca preparatul sa fie apreciat pe pagina locatiei!
  4. Cumpara produse UFS din noua gama de produse Knorr Thai (Knorr Thai Yellow Curry, Knorr Thai Red Curry, Knorr Thai Sweet Chili Jam, Knorr Lapte de Cocos Pudra), in oricare mix, in valoare de minim 450 lei (fara TVA), prin intermediul unui reprezentant de vanzari UFS. Intra aici pentru a vedea harta reprezentantilor. Scaneaza factura si trimite la chefs.ro@unilever.com, impreuna cu numele paginii de Facebook pe care s-a postat fotografiei si numele reprezentantului de vanzari UFS prin care s-a efectuat achizitia.

Pentru a doua etapa a concursului vor fi alesi, in urma jurizarii, primii 5 participanti care au acumulat cele mai multe like-uri, commenturi si share-uri. Acestia vor participa la un show culinar in perioada 1 - 31 octombrie 2017, in urma caruia va fi desemnat castigatorul.

Pana la finalul lunii septembrie 2017 vom anunta Top 5 Finalisti in sectiunea de Noutati si pe pagina oficiala de Facebook.