Acest concurs a expirat în data de 2015-12-19. Vezi concursurile active aici.
Rasfata-te de sarbatori cu un tort Baby Fresh Food, special creat pentru sarbatori: Winter Spice Cake.

Răsfață-te de sărbători cu un tort Baby Fresh Food, special creat pentru sărbători: Winter Spice Cake.

Iată ce trebuie să faci pentru a câștiga un tort special de sărbători Winter Spice Cake:

  • Like paginii de Facebook Baby Fresh Food
  • Spune-ne într-un post în cadrul concursului care sunt cele mai importante lecții pe care ai vrea să le transmiți copiilor tăi despre spiritul Craciunului?

Baby Fresh Food este primul furnizor din România de mâncare proaspătă, pregătită din ingrediente 100% naturale, pentru copiii cu vârsta peste 6 luni. Meniurile propuse de Baby Fresh Food sunt create de o echipă de medici, acoperind aspecte legate de nutriție, pediatrie și alergologie și sunt aprobate de medicul pediatru, fiind adaptate stadiului de dezvoltare al copiilor și etapelor de diversificare recomandate în alimentația acestora.

Meniurile Baby Fresh Food sunt grupate în funcție de vârstă și etape de dezvoltare: 6- 9 luni, 9-12 luni, 12-24 luni, 24 luni +.

Pregătite doar din ingrediente de cea mai bună calitate, fără adaos de arome, coloranți sau conservanți, Baby Fresh Food reprezintă o sursă de mâncare sănătoasă, proaspătă, mereu la îndemâna părinților ocupați. Meniurile propuse de Baby Fresh Food sunt naturale, gustoase, sănătoase și ușor de servit.

Răspunzând nevoilor părinților, Baby Fresh Food a introdus un serviciu de livrare de mâncare sănătoasă pentru petrecerile copiilor (Foodie Bar), torturi fără zahăr pentru copii, meniuri pentru creșe, grădinițe, afterschool și locuri de joacă.

Câștigătorul va fi desemnat în mod aleator și va fi anunțat pe 19 decembrie 2015.

ATENȚIE! Premiul va fi ridicat de la laboratorul Baby Fresh Food din București, până pe data de 23 decembrie 2015.