98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
23
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un toaster Style Black 2 slices, un set de cutite 3 piese Twin Chef si o tigaie cu inductie Tefal Talent Pro!

 admin  2017.11.04    643

concurs Gustos

Dragii nostri Gustosi si Gustoase,

Sezonul toamnei este unul foarte generos si bogat in legume, fructe care mai de care mai parfumate si apetisante. Profitam de aceasta ocazie si lansam un  nou concurs cu o tema indragita de catre voi toti, si anume Meniul preferat!

Pentru a participa la concurs, Gustos.ro va invita ca, pana pe 29 noiembrie 2017, sa inscrieti in concurs varianta voastra preferata de meniu pentru luna NOIEMBRIE.

Meniul poate fi format din minim 3 retete:

 • o supa sau ciorba
 • un fel principal/salata/aperitiv
 • un desert (prajituri, sucuri, smoothie-uri, conseve dulci etc.)

Ordinea inscrierii in site a celor 3 retete ramane la alegerea voastra.

Asadar, intre 2 si 29 noiembrie 2017, va asteptam cu drag sa inscrieti in contul vostru de utilizator de pe site-ul Gustos.ro, 3 retete din cele 3 categorii culinare, care sa alcatuiasca meniul vostru preferat pentru luna noiembrie.

*Participa la concurs toti utilizatorii Gustos.ro care inscriu in intervalul amintit minim 3 retete, care pot constitui un astfel de meniu.

*In cazul participarii cu mai multe seturi de meniuri, acestea vor fi grupate in ordinea cronologica a introducerii in site a fiecarei retete: primul desert va fi grupat si jurizat impreuna cu primul fel principal, respectiv cu prima reteta de supa/ciorba introdusa etc

Premii - Cele mai apreciate 3 meniuri vor fi premiate cu:

 • Premiul 1 - Toaster Style Black 2 slices 
 • Premiul 2 - Set cutite 3 piese TWIN Chef
 • Premiul 3 - Tigaie cu inductie TEFAL TALENT PRO 

Desemnarea castigatorilor se va face prin jurizare de catre echipa Gustos.ro.

Criteriile de jurizare vor fi: claritatea descrierii pasilor de preparare, ingredientele folosite (vor fi apreciate cele naturale, Gustos.ro incurajand alimentatia sanatoasa), originalitatea, aspectul preparatului final.

Castigatorii vor fi anuntati pe 30 noiembrie 2017.

Cum incarcati retete in site pentru a participa la concurs?

Pentru a incarca in site-ul Gustos.ro retetele participante este necesar sa aveti un cont in site si sa urmati acesti pasi:

 1.  Va autentificati in contul de utilizator Gustos.ro
 2. Accesati link-ul "Profilul tau"
 3. Apasati butonul "Adauga reteta"
 4. Completati formularul si incarcati fotografiile (Browse)
 5. Verificati si postati reteta

Participa la concurs doar retetele insotite de fotografii. Retetele ale caror continut si/sau fotografii sunt copiate fara drepturi de autor vor fi descalificate.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Gustos castiga premiiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.