Acest concurs a expirat în data de 2014-11-28. Vezi concursurile active aici.
Mazda CX-5 provoaca conventionalul.

Mazda CX-5 provoacă convenţionalul.

Doar o atitudine de provocare a convenţionalului duce la rezultate cu adevărat incredibile. Iar Mazda CX-5 a dovedit acest lucru încă de la lansarea din 2012, devenind cel mai vândut model Mazda în România.

Dacă inginerii Mazda s-au concentrat pe introducerea noilor Tehnologii SKYACTIV de performanţă, economie şi eficienţă, designerii au introdus noua filozofie inspirată din mişcarea felinelor, „KODO – Sufletul mişcării”, încât maşina pare în mişcare chiar şi atunci când staţionează. Inovaţiile continuă şi la dotările interioare sau la nivelul performanţelor, lucru de care s-ar convinge oricine care-i stăpâneşte volanul.

Raspunde la întrebare şi intră în concurs pentru un week-end alături de cel mai premiat SUV Mazda, sau pentru 2 articole promoţionale.

Concursul se desfășoară în perioada 27.10.2014 - 27.11.2014. Premiile oferite în cadrul concursului sunt: un test drive pentru un weekend cu Mazda CX-5 (vineri seară- luni dimineaţă, masina va avea plinul făcut) şi un set articole promoţionale Mazda.  Extragerea este efectuată automat cu ajutorul calculatorului, în data de 27.11.2014.