108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
45
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un test drive cu Mazda CX-5!

 admin  2014.10.28  Diverse,Trageri la sorti  954

concurs Mazda

Mazda CX-5 provoacă convenţionalul.

Doar o atitudine de provocare a convenţionalului duce la rezultate cu adevărat incredibile. Iar Mazda CX-5 a dovedit acest lucru încă de la lansarea din 2012, devenind cel mai vândut model Mazda în România.

Dacă inginerii Mazda s-au concentrat pe introducerea noilor Tehnologii SKYACTIV de performanţă, economie şi eficienţă, designerii au introdus noua filozofie inspirată din mişcarea felinelor, „KODO – Sufletul mişcării”, încât maşina pare în mişcare chiar şi atunci când staţionează. Inovaţiile continuă şi la dotările interioare sau la nivelul performanţelor, lucru de care s-ar convinge oricine care-i stăpâneşte volanul.

Raspunde la întrebare şi intră în concurs pentru un week-end alături de cel mai premiat SUV Mazda, sau pentru 2 articole promoţionale.

Concursul se desfășoară în perioada 27.10.2014 - 27.11.2014. Premiile oferite în cadrul concursului sunt: un test drive pentru un weekend cu Mazda CX-5 (vineri seară- luni dimineaţă, masina va avea plinul făcut) şi un set articole promoţionale Mazda. Extragerea este efectuată automat cu ajutorul calculatorului, în data de 27.11.2014.


PARTICIPA LA CONCURS

test drive Mazda CX-5Nu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.