Acest concurs a expirat în data de 2015-10-03. Vezi concursurile active aici.
Mergi mai departe!

Concursul " Mergi mai departe"  se va desfasura in perioada 04 septembrie 2015 - 02 octombrie 2015 si urmeaza sa fie organizat si desfasurat pe teritoriul Romaniei.

Pentru intrarea in concurs, utilizatorii trebuie sa acceseze site-ul mergimaideparte.ro si sa completeze formularul de inscriere cu datele cerute. De asemenea, persoanele care doresc, pot accesa site-ul si prin conectarea contului de Facebook. Dupa completarea si validarea formularului, participantii trebuie sa creeze, folosind harta din site, cel putin un traseu valid pe care l-ar parcurge cu masina daca ar avea ocazia.

Posibilitatea de a crea un traseu devine activa periodic, dupa cum urmeaza:

  • 04 septembrie 2015 - traseu 1
  • 11 septembrie 2015 - traseu 2
  • 18 septembrie 2015 - traseu 3
  • 25 septembrie 2015 - traseu 4

Posibilitatea de a crea si finaliza trasee ramane valabila pana pe data de 02 octombrie 2015.

Pentru ca un traseu sa fie considerat valid, participantii trebuie sa urmeze instructiunile afisate pe site si sa utilizeze maxim 5 puncte de interes sau sa ajunga la o distanta maxima parcursa pe harta de 500 de km. Dupa creare, traseul trebuie salvat in contul de utilizator creat anterior.

In cadrul acestui concurs se vor acorda 6 premii: un premiu mare si 5 premii secundare:

  • Marele premiu: un test drive VIP cu Ford EcoSport pentru un weekend cu plinul facut, experienta pentru 2 persoane la restaurantul Fiori di Poesia, experienta VIP impreuna cu Simone Tempestini
  • 5 premii secundare: invitatii la finala emisiunii MasterChef

Castigatorii vor fi validati in maxim 48 de ore de la extragere si vor fi anuntati pe site-ul oficial al concursului, in data de 07 octombrie 2015.